Járólap festés Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 szobafestő közül, 3500-6600 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a járólap festés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 szobafestő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mihaly

Mihaly

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a járólap festés Salgótarjánban?

3500 - 6600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Tamás J.
Tamás J. 3104 Salgótarján Online

Szobafestés, mázolás, burkolás, parkettázás, szerelési munkálatok teljes körű... Feladatok amiket vállalok: Gázcsövek festés, Festés 50% engedmennyel, Fal festés, tapéta festés, linóleum felszedés

 • Járólap festés

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Elegedettek voltunk a munkajaval, korrekt,preciz, megbizhato szakember, akit nyugodt szivvel ajanlok mindenkinek.

 • Járólap festés

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Maximálisan elégedett vagyok, minden a megbeszéltek szerint ment. Köszönöm 6*

Hidra
2 éve

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Parkettázás. Generálkivitelezés. Kőműves Munkák. Kertrendezés. Víz- Fűtésszerelés. Szolgáltatásaink: Festés falra, Festés és mázolás, Szobafestés, ablak gittelés, mészkő

 • Járólap festés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Panel lakásba kértem gipszkarton falat a WC mögötti területre. Nagyon szép, igényes munkát kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gábor S.
Gábor S. 3102 Salgótarján Online

Közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szakmai háttér, tanácsadással. Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal. Feladatok amiket vállalok: Konyhaszekrény festés, Festés és mázolás, Lépcső festés, javítás, mészkő

 • Járólap festés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A teljes lakásfelújításom során tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy megbízható szakemberrel állunk szemben, aki nem csak szépen dolgozik, hanem a sok éves szakmai munkája során összegyűjtött tapasztalataival és javaslataival segítette döntésünket, mint laikus, számomra sokat jelentett az együtt gondolkodás. Maximális együttműködéssel nagyon szép lakot varázsolt a lakásomból, ajánlom figyelmükbe!

Zoltán K.
Zoltán K. 3104 Salgótarján Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat.... Amiket vállalok: Gépi festés, Szobafestés, kőműves munkák, Festés előtti falmosás, mintás tapétázás, zsalukő falazás

 • Járólap festés

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Bornai Úr és kollégája tökéletes példája a korrekt szakembereknek. Felesleges erről hosszan írni. További jó egészséget és sok erőt a munkához!

Andi Sós
2 éve
Mihály N.
Mihály N. 3100 Salgótarján Online

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Gipszkartonozás. Generálkivitelezés. Ingyenes ajánlatkérés. Festés. Csatornázás. Feladatok amiket vállalok: Tetőfestés, Garanciával, Fűtéscső festés, mintás tapétázás, WC burkolás

 • Járólap festés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

100%-an meg voltam elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő járólap festés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Járólap festés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a járólap festés átlagos díja 7700 - 14400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JÁRÓLAP FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned ha szükséged van erre: járólap festés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: járólap festés?

A járólap festés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy szobafestőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas