Minőségi jysk bútorok összeszerelés Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj jysk bútorösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a Qjob-on találod a legkeresettebb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Salgótarjánban 21 szakemberrel foglalkozunk, akik készen állnak a Jysk bútorok összeszerelésére. Hívjon minket most és élvezze a kényelmet! Nem tudod, hogyan kezdj neki a szakemberkeresésnek a Qjob-on? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot, és az itt dolgozó szakembereink árajánlataikkal javaslatot tesznek a legjobb megoldásokra Salgótarján és környékén! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a véleményeket és további információkat is kérhetsz a munkájukról! Mindezt INGYENES! Hívj most és foglald le a legjobb szakembert!

3 jysk bútorösszeszerelő most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a jysk bútorok összeszerelés Salgótarjánban?

2400 - 4500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb jysk bútorösszeszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jysk bútorösszeszerelőt!

János B.
János B. 3100 Salgótarján Online

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Kedves, megbízható, segítőkész vállalkozás. Gyönyörű, minőségi munkát végeznek!

Katalin J.
Katalin J. 3102 Salgótarján Online

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyors munka, gyönyörű látványterv, segítőkész hozzáállás, profi kivitelezés, remek szakember: örülök, hogy megismertem. Lakásunk minden asztalos munkáját Ő készítette! Csak ajánlani tudom!!!

Csaba M.
Csaba M. 3141 Salgótarján Online

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy 40 nm - es lakást nem ürítettek ki 8 óra alatt, komolytalan és megbízhatatlannak tartom.A célállomás pár utcára volt...A pincém az erkélyem cuccait mással kellett elköltözteni, másnap,mert már aznap nem fordultak még egy kört emiatt..A bútorok nem sérültek legalább,de óriási idő és energia és pénz lett így a költözés.

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gábor megbízható, mindent rá lehet bízni, szépen, precízen dolgozik. Villanyszerelés, tapétázás, bútor összeszerelés, konnektor áthelyezés, festés, függöny felrakás....mindent szuperul megcsinált.

Gábor M.
Gábor M. 3102 Salgótarján Online

Elemenként is rendelhető ülőgarnitúrák. Nagy szín és kárpitválaszték boltunkban!

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gipszkarton álmennyezet javítása, festése, szoruló ajtó javítása - ezeket a szolgáltatásokat kértem.Mindennel nagyon elégedett vagyok! Teljes meggyőződéssel ajánlom. Gáborral gyorsan és jól lehet kommunikálni. Amit ígér, pontosan betartja, időben, árban és minőségben is. Legközelebb is őt fogom választani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jysk bútorösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos jysk bútorok összeszerelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a jysk bútorok összeszerelés átlagos ára 1600 - 3000 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Salgótarjánban a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Salgótarjánban?

Most 17 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: jysk bútorok összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: jysk bútorok összeszerelés?

A jysk bútorok összeszerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas