Kéménybélelés Salgótarján területén!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 kéményépítő közül! Korrekt kéménybélelés árak: 57000-107000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 kéményépítő most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kéménybélelés Salgótarjánban?

57000 - 107000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Sándor B.
Sándor B. 3141 Salgótarján Online

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Akár hétvégén is. Díjmentes állapotfelmérés. Garanciával....

 • Kéménybélelés

  9100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors udvarias segitokesz

Viktor G.
Viktor G. 3100 Salgótarján Online

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható.

 • Kéménybélelés

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, udvarias kiszolgálás! Jó üzlet!

Rudolf B.
Rudolf B. 3100 Salgótarján Online

Schiedel, Leier kémények Raktárról! - Helyszínre szállítva. Kérdezze szakértőinket. Egyedi árajánlatok. Országos kémény építés. Szakemberek biztosítása. Ingyenes kiszállítás.

 • Kéménybélelés

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias kiszolgálás

István F.
István F. 3100 Salgótarján Online

Hőszigetelés kalkulátor kőzetgyapot, EPS és grafit rendszerekre kiegészítőkkel együtt. 6-tól 25 cm-ig milyen vastagság lesz a legjobb homlokzatára. Választásban segítés. Telefonos szaktanácsadás. Legkeresettebb márkák. Országos házhozszállítás.

 • Kéménybélelés

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

És még 5 csillag az Eladóhölgynek is aki a rendeléseimet felveszi és örülök, hogy visszatért a kalkulátor, ez nagy segítség. Asztalos minőségű faanyag, nem gyantás, pont jó, szép vágások, gyorsak, kedvesek, mindent megoldanak. Már sok éve járok ide, és nem is fogok máshová. Köszönöm a munkájukat!

Tibor M.
Tibor M. 3102 Salgótarján Online

Tapasztalt bádogos szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzés. Kérjen ajánlatot most! Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon! Több évtized tapasztalat. Gyors és Precíz munkák. Széleskörű szolgáltatások.

 • Kéménybélelés

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Minden van

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéménybélelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kéménybélelés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a kéménybélelés átlagára 46100 - 86400 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Salgótarjánban a kéménybélelés szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kéményépítőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNYBÉLELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt keresned ha erre van szükséged: kéménybélelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kéményépítő?

Egy jó kéményépítő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kéményépítőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas