Konténer burkolás Salgótarján területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konténerburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Konténer burkolás Salgótarján területén - csak nálunk 19 megbízható szakember közül választhat! Minőségi munka, megfizethető árak, bátran kérjen ajánlatot! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 konténerburkoló most online

Gyula

Gyula

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mihaly

Mihaly

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konténer burkolás Salgótarjánban?

3000 - 5600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konténerburkolóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konténerburkolót!

János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Konténer burkolás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke

 • Konténer burkolás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias kiszolgálás, szakértők tudnak tanácsokkal szolgálni.

Zoltán F.
Zoltán F. 3141 Salgótarján Online

Kültéri Járólap Lerakása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. A teljes áttekintés. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. 100+ millió látogató. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek.

 • Konténer burkolás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült,udvarias segítőkész kiszolgálás.

Miklós S.
Miklós S. 3109 Salgótarján Online

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés...

 • Konténer burkolás

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A kapcsolat az internet segítségével jött létre: máig hálát adok a qjob-nak, hogy a keresésnél éppen az ő vállalkozásukat dobta fel elsők közt. Már a felmérésnél kitűnt a korrektségük, profizmusuk. Semmi fölösleges munkára rábeszélés, semmi mellébeszélés, ezzel szemben hasznos tanácsok: mindent úgy és akkor teljesítettek, amikorra a szerződésünk előírta. Annamária finom ízlése, ragyogó ötletei és maximalizmusa, Péter hibát nem engedő művezetése voltak a garancia, hogy a felújítás után egy pazar kis lakást kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki olyan szerencsés, hogy belefér a megrendelésük zsúfolt naptárukba! 😉

Tamás S.
Tamás S. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Konténer burkolás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlani fogom az All in lakásfelújítás csapatát, mert csodálatos munkát végeztek nálam. A felmérést követően korrekt árajánlatot kaptam, melyben részletesen feltüntették a felmerülő munkafolyamatokat és költségeket. Mindig minden a megbeszéltek szerint történt, pontosak, megbízhatóak és szorgalmasak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konténerburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló konténer burkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konténer burkolás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a konténer burkolás átlagára 3000 - 5600 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Salgótarjánban a konténer burkolás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Salgótarjánban?

Most 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONTÉNER BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: konténer burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: burkoló?

Ha egy megfelelő burkoló segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A konténer burkolás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas