Lefolyócső szerelés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél a lehető legjobb minőségű lefolyócső szerelést Salgótarjánban? Akkor a Qjob a megoldás! Válassz 27 kiváló csatornázó közül, akiket mások is dicsérnek és ajánlanak! Az árak 7400-14000 Ft/alkalom között mozognak, azonban az ár függ a feladat bonyolultságától. Megoszthatod velünk a felmerült problémát és mi a lehető legrövidebb időn belül visszajelzünk az árajánlatokkal. Értékelheted a szakemberek profilját, véleményeket olvashatsz róluk és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntést hozol. Ne késlekedj tovább, hirdesd meg a feladatot még ma! A Qjob - ahol a legjobbak találkoznak!

4 szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

6100 - 11400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a lefolyócső szerelését Salgótarjánban!

Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés....

  • Lefolyócső szerelés

    6200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül elégedett vagyok Farkas Péter úrral. Új gázfőzőlap bekötése volt a feladat. Előre egyeztetett időpontban, pontosan, felkészülten érkezett. Precíz volt, mindent előre elmagyarázott, gondosan végezte a munkáját. Tisztaságot hagyott, tisztességes ár-érték arányban dolgozott. Mindenkinek ajánlom.

dr.
2 éve
Márk S.
Márk S. 3100 Salgótarján Online

Vízszerelésre nem csak felújítás vagy építkezés során kerülhet sor, sőt, nem csak akkor, amikor bármilyen hiba lépett fel, hanem érdemes évente felülvizsgálni vízvezeték rendszerünket a biztonság kedvéért.

  • Lefolyócső szerelés

    5600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és profi.

László
2 éve
Norbert O.
Norbert O. 3100 Salgótarján Online

Vízvezetékszerelő tevékenységünket már több mint húszéves szakmai tapasztalattal végezzük. Számlaképességet a kiváltott és engedélyezett egyéni vállalkozói igazolvány megléte biztosít. Fő tevékenységünk a gyorsszolgálati munkák, de a teljes vízhálózat szerelés, átalakítás, felújítás területén is nagy tapasztalatra tettünk szert az elmúlt húsz év folyamán.

  • Lefolyócső szerelés

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt áron elvégzett munka. Megbízható fiatalemberek voltak nálunk profi szaktudással, szívesen ajánlom őket másoknak is!

Márton
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj szakembert most! Szabadulj meg a lefolyócső problémáktól percek alatt az ellenőrzött, helyi szakembereink segítségével. Ajánlatkérésed INGYEN és kötelezettségmentes. Cselekedj most!

Egy szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését, lefolyócső szerelés közben Salgótarjánban