Minőségi mosdó csaptelep cseréje Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó csaptelep cseréje? Találd meg a legjobb szakembert Salgótarjánban a Qjob segítségével! Válassz 27 vízszerelő közül, akik közül biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Korrekt árak 4300-8100 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepet szeretnél cserélni. Ne keresgélj tovább, mi megtaláljuk a számodra legjobb szakembert, aki azonnal felkeres téged árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a szakemberek kényelmes kiválasztásának előnyeit!

4 szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét most online

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Pál

Pál

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a mosdó csaptelep cseréjét Salgótarjánban!

Zsolt K.
Zsolt K. 3109 Salgótarján Online

Új családi házak építése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, igényes szakember. Jól kommunikál, udvarias, korrekt áron dolgozik, és még a tisztaságra is figyel.

Tibor
2 éve
Attila A.
Attila A. 3104 Salgótarján Online

Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt ezért a legújabb technológiával készült szerkezeteket is képesek megjavítani. A modern gépparkunknak köszönhetően nem kell találgatni pl hogy hol lehet a csőtörés. A teljes fürdőszoba átalakításra pedig %-os kedvezményt is adunk.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük!

István
2 éve
András B.
András B. 3109 Salgótarján Online

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

  • Mosdó csaptelep cseréje

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időben, érkeztek a szakemberek. Fiatalos csapat, gyorsan elhárították a dugulást.Az árral is elégedett voltam , köszönöm a segítséget.

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert most a mosdó csaptelep cseréjére, és percek alatt kapjon helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentes - kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a mosdó csaptelep cseréjét, mosdó csaptelep cseréje közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a mosdó csaptelep telepítése?

Általában a mosdó csaptelep telepítése kb. 1-2 órát vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepet választottak és milyen nehéz a hozzáférés a telepítés helyéhez. Árak is változóak lehetnek, az egyszerűbb csaptelepek ára körülbelül 5 000-10 000 forint körül kezdődik, míg a drágábbak ára akár 30 000 forint vagy annál is magasabb lehet. Mindig javasoljuk, hogy kérjen segítséget egy szakembertől a csaptelep telepítése előtt, hogy biztos lehessen abban, hogy minden rendben fog történni és hosszú távon megbízhatóan fog működni a csaptelep.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdó csaptelep tömítését?

A mosdó csaptelep tömítésének cseréje egyszerű folyamat. Először is, zárjuk el a vízvezetéket és távolítsuk el a csaptelepet. Majd vegyünk egy megfelelő méretű tömítőgyűrűt, például a Neoperl PERLATOR Basic 24mm tömítőgyűrűt, amely 490 Ft-ba kerül. Helyezzük be a tömítőgyűrűt a csaptelep tengelyére és szereljük vissza a csaptelepet a helyére. Végül nyitjuk meg a vízvezetéket és ellenőrizzük, hogy a csaptelep szivárog-e.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor kell meghívnom egy szakembert a mosdó csaptelep szereléséhez?

Ha a mosdó csaptelepe meghibásodott és otthoni kísérletek nem javították meg, javasoljuk, hogy mielőbb hívjon szakembert. A csaptelep szerelésének ára általában az 20 000 és 30 000 forint között van, azonban a végleges árat a munka típusa és az esetleges alkatrészcsere határozza meg. Ne kockáztasson és hívjon szakembert időben, hogy elkerülje a komolyabb károkat és költségeket.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok útmutatót a mosdó csaptelep problémákhoz?

A legjobb hely, ahol találhat útmutatót a mosdó csaptelep problémáihoz, az a csaptelep gyártójának honlapja. Ott fellelhető a termék leírása, az alkatrészek ára és használati utasítása is. Néhány ismert csaptelepgyártó weboldala: Grohe.hu, Hansgrohe.hu és Damixa.hu.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Salgótarjánban