Mosogató duguláselhárítás Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Mosogató duguláselhárítás Salgótarjánban: Válogass a legjobb szakemberekből a Qjob-on! Hirdesd meg a feladatot és kapj díjmentes árajánlatokat! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert 26 közül! Korrekt árak: 5000-9300 Ft/db, amelyek az elvégzendő feladattól függnek. Találd meg a legjobb szakembereket Salgótarjánban! Nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on? Oszd meg a feladatot, és a helyi szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a problémát! Nézd át a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket, és kérj további információkat! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 duguláselhárító szakember most online

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Ernő

Ernő

A környeken vagyok.

András

András

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb duguláselhárító szakemberek Salgótarjánban!

Miklós P.
Miklós P. 3104 Salgótarján Online

Garantáljuk a minőséget, a kiváló szolgáltatást és formatervezés széles skáláját. Nagyra értékeljük ügyfeleink igényeit és kívánságait. Gyere és nézd meg magad. Haladó technológiák. Szilárd és környezetbarát. Kiváló kényelem. Rendkívüli tartósság.

  • Mosogató duguláselhárítás

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, profi; legközelebb is őt fogom hívni.

Pál
2 éve
János J.
János J. 3102 Salgótarján Online

Minőségi márkás termékek csalogató áron. Hatalmas választék kínálatunkban. Önhordó Zuhanytálca kedvező áron. Takaríts meg pénzt. Verhetetlen árak. Top termékek.

  • Mosogató duguláselhárítás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, korrekten végezte el a munkát. Már a megbeszélt időpont előtt kiérkezett, az ár pedig az ajánlatnak megfelelően alakult. Megbízható szerelő, nyugodt szívvel ajánlom másnak is.

Zoltán
3 éve
Attila H.
Attila H. 3102 Salgótarján Online

Fűtésszerelési munkákat is vállalunk ami a hibaelhárítástól a radiátorcserén túl a teljes fűtési rendszer kiépítéig terjed. Gyorszolgálatban vállalunk: csaptelepcserét, csaptelepjavítást, wc-tartályok cseréjét javítását, beleértve a falsík mögötti wc-tartályokat. Vállalunk csőrepedések elhárítását lefolyó illetve víznyomó vagy fűtési hálózatokban. Sokéves a szakmában eltöltött idő képessé tesz, hogy teljes vízvezeték, fűtés vagy lefolyóhálózat kiépítését is vállaljuk garanciával.

  • Mosogató duguláselhárítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szuper szakemberek, profi eszközökkel, végtelenül korrekten és baráti áron dolgoztak. Pedig nálunk azért volt dolguk. Segítettek, 1 órán belül. Legközelebb is csak ők!

Győző
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi duguláselhárítóktól?

Rendeld meg most a duguláselhárító szolgáltatást, hogy azonnal megérkezzenek az ellenőrzött szakemberek árajánlataival! Az egész INGYEN, és nincs kötelezettséged sem! Kattints most!

Egy duguláselhárító szakember, mosogató duguláselhárítás közben Salgótarjánban