Műanyag hegesztés Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb hegesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 hegesztő közül, 4200-7800 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a műanyag hegesztés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 hegesztő most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Balazs

Balazs

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a műanyag hegesztés Salgótarjánban?

4200 - 7800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Ferenc J.
Ferenc J. 3102 Salgótarján Online

Hegesztés Pest megyében, nagy precizitással, korrekt áron. Vas-, acél-, alumínium- és saválló anyagok, szerkezetek, korlátok hegesztése.

 • Műanyag hegesztés

  12000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, jó szerelő, és kotrekt áron dolgozik! Bártan ajánlom mindenkinek!

Viktor P.
Viktor P. 3100 Salgótarján Online

Aluminium motorblokk, egyéb aluminium tárgyak hegesztése, akár a helyszínen is.

 • Műanyag hegesztés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hamar fogad, pláne, ha ismerős vagy.

Gábor K.
Gábor K. 3141 Salgótarján Online

Vas-, acél-, alumínium- és saválló anyagok, szerkezetek, korlátok hegesztése. Rozsdamentes hegesztés Pest megyében, nagy precizitással, korrekt áron.

 • Műanyag hegesztés

  14700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias, korrekt, gyors, magasan képzett csapat, és még Magyarországon dolgoznak! Ráadásul fix áron, nincsenek "ja erre nem gondoltam", vagy "menet közben derült ki" tételek. Csak gratulálni tudok a testvérpárnak! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a munkájukat!

György B.
György B. 3100 Salgótarján Online

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Karbantartás. Komplex tervezés. Megvalósítás. Felújítás.

 • Műanyag hegesztés

  9000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Baratsagos, jo kiszolgalas

Zárszerviz csapatunkat alkotó szakembereink mindegyike több éves, a zárszerelés területén szerzett szakmai múltra tekint vissza,a biztonság technikai szférában. Megrendelőink maximális kiszolgálása érdekében vetődött fel a cégcsoport gondolata,s lett az elképzelésből valóság, immár komplett zárszerviz szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Amit fontosnak tartunk: magas szintű technikai zárszerviz kivitelezés a megrendelői igények gyors,teljes körű kiszolgálása érdekében; legfejlettebb biztonság technológia alkalmazása,elérhető áron; rugalmas zárszerviz megoldások minden helyzetben.

 • Műanyag hegesztés

  13900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, korrektek, gyorsak. Dobot kellett cserélni az autón, reggel bevittem délutánra kész lett. Csak ajánlani tudom.

Zsolt H.
Zsolt H. 3109 Salgótarján Online

Komplex fémszerkezet gyártás, lézerhegesztés, CO robothegesztés, kézi hegesztés. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés, robothegesztés. menetelés-fúrás. Felületkezelés, porfestés. Vágás-hajlítás-hegesztés.

 • Műanyag hegesztés

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Finom sütiket lehet kapni

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő műanyag hegesztés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag hegesztés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a műanyag hegesztés átlagos díja 5100 - 9600 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hegesztők - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a műanyag hegesztés szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hegesztőt Salgótarjánban?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hegesztő?

Egy hegesztő a következő feladattal kereshető meg: műanyag hegesztés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy hegesztő segítségét?

Egy megbízható hegesztő a műanyag hegesztés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: hegesztő?

Ha profi hegesztő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A műanyag hegesztés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas