Teljes körű nappali világítás tervezés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 lakberendező közül! Korrekt nappali világítás tervezés árak — 4700-8900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 lakberendező most online

Andras

Andras

erdekel.

Denes

Denes

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nappali világítás tervezés Salgótarjánban?

4700 - 8900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Tervezés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés....

 • Nappali világítás tervezés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, szép munkát végzett. A megadott határidőre elvégezte a munkáz

János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen bárhol az országban.

 • Nappali világítás tervezés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, és megbízható. Mind a munkáját mind pedig a megbeszélt időpontokat, árakat és részleteket tekintve. Azon kevesek egyike, akinek a megrendelő megelégedettsége is nagyon fontos, lelkiismereti kérdés.

József N.
József N. 3141 Salgótarján Online

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Prémium Minőség. Gyors beszerelés. Egyedi Konyha. Garancia. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Nappali világítás tervezés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, megbízható.

Elhivatott célunk, hogy olyan környezetet teremtsünk otthonában és munkahelyén egyaránt ahol a comfort, a design és a praktikusság szoros párhuzamban van egymással. Ügyfeleink stílusát és igényeit felmérve, valamint saját ötleteinket is felhasználva készítjük el a látványterveket. Partnereink közreműködésével azon dolgozunk, hogy a végeredmény minden igényt kielégítő legyen.

 • Nappali világítás tervezés

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó munkát végeztek, időben meg is lett, és nem is húztak le vagy tettek tönkre mást (ami sajnos manapság jellemző), nagyon elégedett vagyok, ha van valami ezután biztos ide fogok menni 😀 +jófejek, barátságosak, és jó a kommunikáció

Viktor S.
Viktor S. 3141 Salgótarján Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Nappali világítás tervezés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Többszöri javíttatásaim alkalmával mindig korrekt kiszolgálást kaptam úgy anyagilag, mint szakmailag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező nappali világítás tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nappali világítás tervezés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a nappali világítás tervezés átlagos ára 4200 - 7800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a nappali világítás tervezés szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Salgótarjánban?

Most 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NAPPALI VILÁGÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakberendezőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: nappali világítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

Egy jó lakberendező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: lakberendező?

Ha egy megbízható lakberendező segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A nappali világítás tervezés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas