Teljes körű panel folyosó felújítás Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 21 kivitelező közül! Korrekt panel folyosó felújítás árak — 6200-11600 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 kivitelező most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Peter

Peter

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a panel folyosó felújítás Salgótarjánban?

6200 - 11600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Sándor K.
Sándor K. 3100 Salgótarján Online

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Kedvező, megfizethető ár. Rövid határidővel. Profi szakemberekkel. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta javítás; Fal csiszolás; Erkély felújítás. Generálkivitelező

 • Panel folyosó felújítás

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Precíz pontos munkavégzés. Megbízható korrekt csapat, akiket nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek.

Sándor M.
Sándor M. 3109 Salgótarján Online

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Mennyezet glettelés; Csövek festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panel folyosó felújítás

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Pontosan kezdett és befejezett, gyors és minőségi munkát végzett.

Sándor H.
Sándor H. 3141 Salgótarján Online

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű... Amiket vállalok: Parketta lakkozás; Diszperzites fal tisztítása; Fürdőszoba kialakítása. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Panel folyosó felújítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, rugalmas kiszolgálás kedvező árak mindenkinek szívesen ajánlom! A mixeresek és a diszpécser is nagyon segítőkész!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk!... Feladatok amiket vállalok: Vinil tapétázás; Dekor glettelés; Lakótelepi wc felújítás. Idei technológia, tavalyi árak

 • Panel folyosó felújítás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szuper csapat, nagyon szép munkával, korrekt hozzáállással.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Megbízható, precíz csapat. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Falfestés szivaccsal; Ház festés. Lakásfelújítás Korszerűen

 • Panel folyosó felújítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szuper napra kész

András M.
András M. 3100 Salgótarján Online

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Belső vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Panel folyosó felújítás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörű, igényes munka, megbízható, profi csapattól. Köszönjük!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panel folyosó felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel folyosó felújítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a panel folyosó felújítás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/óa. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Salgótarjánban a panel folyosó felújítás szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Salgótarjánban?

Jelenleg 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FOLYOSÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: panel folyosó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy profi lakásfelújítás kivitelező a panel folyosó felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megfelelő lakásfelújítás kivitelező segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A panel folyosó felújítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas