Polcrendszer tervezés Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 tervező közül, 167000-313200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a polcrendszer tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 tervező most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a polcrendszer tervezés Salgótarjánban?

167000 - 313200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

János H.
János H. 3100 Salgótarján Online

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fotórealisztikus 3D terv. Konyhabútor gyártás. Konyha és fürdőszobabútor.

 • Polcrendszer tervezés

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rugalmasak, gyorsan dolgoznak, remek munkát végeztek jutányos áron.

3 dimenziós látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.900 Ft / nm áron. Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. Színek, importálása. Akár 24 órán belül. Renderelés. Fotorealisztikus képek.

 • Polcrendszer tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Jobb híján adom az 5*-ot. Vasárnap lemerült az akksi a kocsiban, hétfőn hívtam őket, hogy segítsenek. Kijöttek, bikázás után elvitték az autót, hogy ne kelljen a kéthós és 3év alatti gyerekekkel kocsiba ülni. A további szükséges javításokról előzőleg telefonon tájékoztattak, másnap pedig részletes elszámolás után visszahozták a kocsit téliesítve. Az áraik is korrektek, máskor is őket választom.

József F.
József F. 3100 Salgótarján Online

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket...

 • Polcrendszer tervezés

  11300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon alapos munkát végeznek, évek óta oda viszem a kocsit. Olajcsere, fékfolyadékcsere, az elfogyó hűtővíz miatti átvizsgálás és feltöltés, stb. A fékhez szükséges alkatrészért autóval elszaladtak, hogy ne kelljen várakozni. Extra volt, de elvállalták a hátsó ablakmosó javítását. A hozzáértésük vitathatatlan, a hozzáállásuk rendkivül pozitív. Öröm ide hozni a kocsit a város másik végéből, és az autó meghálálja.

István O.
István O. 3100 Salgótarján Online

Terveztess és építess egy megbízható és kiváló minőségű fűtésrendszert otthonodban. Hőszivattyús csomagok. Hőszivattyú rendszer családi házakba és lakásokba egyaránt. Profi épületgépészet. Minőségi anyagok. Garanciát adunk. Könnyen telepíthetők.

 • Polcrendszer tervezés

  8900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek vagytok fiúk! Köszönöm a sok segítséget a gyors munkát!! Ritka már manapság!

Zoltán K.
Zoltán K. 3104 Salgótarján Online

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök.

 • Polcrendszer tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Prima garage, repareren alle automerken

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező polcrendszer tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polcrendszer tervezés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a polcrendszer tervezés átlagos díja 163100 - 305900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 14 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést POLCRENDSZER TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost keresned ha a következőre van szükséged: polcrendszer tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos a polcrendszer tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas