Régi bútor felújítás Salgótarjánban gyorsan és hatékonyan!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj régi bútorfelújító szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Salgótarján legjobb bútorfelújító szakemberei között válogathatsz - 21 tapasztalt szakember áll rendelkezésedre. Rendelj minőségi bútorfelújítást, kattints ide! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, osszd meg velünk a felmerülő problémát! Salgótarján és környékén dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy mihamarabb megoldást találjatok. Összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, tanulmányozhatod az értékeléseket, és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. Válassz a legjobbak közül, teljesen ingyen!

3 régi bútorfelújító most online

Mark

Mark

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a régi bútor felújítás Salgótarjánban?

27600 - 51800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb régi bútorfelújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező régi bútorfelújítót!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. IKEA bútor szerelés. JYSK bútor szerelés.

 • Régi bútor felújítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jó ès megbízható cég!!

Attila S.
Attila S. 3104 Salgótarján Online

Megtervezzük és elkészítjük álmai konyháját, praktikus megoldásokkal.

 • Régi bútor felújítás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Tamás D.
Tamás D. 3102 Salgótarján Online

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Régi bútor felújítás

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedvező ár, megbízhatóság.

György K.
György K. 3100 Salgótarján Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Régi bútor felújítás

  2200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesen, rugalmasan állnak az ügyfelek igényeihez.

József B.
József B. 3109 Salgótarján Online

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Régi bútor felújítás

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj régi bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor régi bútor felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a régi bútor felújítás átlagos ára 18500 - 34700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok antikbútor restaurátort Salgótarjánban?

Jelenleg 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor a következő munkával bízható meg bátran: régi bútor felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi antikbútor restaurátor?

Egy jó antikbútor restaurátor pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha antikbútor restaurátort hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas