Régi kőporos vakolat festés Salgótarján területén!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 szobafestő közül! Korrekt régi kőporos vakolat festés árak — 1800-3300 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 szobafestő most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a régi kőporos vakolat festés Salgótarjánban?

1800 - 3300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Zoltán K.
Zoltán K. 3104 Salgótarján Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat.... Amiket vállalok: Gépi festés, Szobafestés, kőműves munkák, Festés előtti falmosás, mintás tapétázás, zsalukő falazás

 • Régi kőporos vakolat festés

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Bornai Úr és kollégája tökéletes példája a korrekt szakembereknek. Felesleges erről hosszan írni. További jó egészséget és sok erőt a munkához!

Andi Sós
2 éve
Tibor N.
Tibor N. 3141 Salgótarján Online

Dekorfestmények készítése kis és nagy méretű felületekre, kültérre-beltérre! Tűzfalfestés. Tekintse meg referencia galériánkat! Szolgáltatások: Tűzfalfestés, Iroda dekoráció, Beltéri dekorációs festés, Kültéri dekorációs festés, Földfestés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Meszelés, mázolás, Lábazat festés, tisztasági festés, alap betonozás

 • Régi kőporos vakolat festés

  2500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon meg voltunk elégedve.

Mihály N.
Mihály N. 3100 Salgótarján Online

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Gipszkartonozás. Generálkivitelezés. Ingyenes ajánlatkérés. Festés. Csatornázás. Feladatok amiket vállalok: Tetőfestés, Garanciával, Fűtéscső festés, mintás tapétázás, WC burkolás

 • Régi kőporos vakolat festés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

100%-an meg voltam elégedve.

József B.
József B. 3102 Salgótarján Online

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Generálkivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Meszelés, Szobafestés azonnal, Lambéria festés, kisebb munkát, mészkő

 • Régi kőporos vakolat festés

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Maximálisan elégedettek voltunk.

István D.
István D. 3109 Salgótarján Online

Tetők felújítása a tetők mesterétől. Palatetők festése vízszigetelő anyaggal. Vízszigeteléssel, melyre 5 év víz zárósági garanciát vállalunk. Teljes körű tetőfelújítás. Díjtalan felmérés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Geometrikus falfestés, Gépi festékszórás, Fűtéscső festés, szobafestés, bontás

 • Régi kőporos vakolat festés

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Munkájára igényes, precíz, pontos szakember. A munka kezdetén fóliával, és hullámpapírral takarták le a bútorokat és a parkettát. Tisztán kaptuk vissza a lakásunkat az elvégzett munka után.

Zsolt P.
Zsolt P. 3141 Salgótarján Online

Fémek gyorsfestése, Szinterezés 6.1 méterig, bármilyen színben. 400kg súlyhatár! Lemezburkolatok, kerítések, korlátok festése rövid határidővel. CSEPELEN. SZINTEREZÉS. Főbb szolgáltatásaink: Festés hengerrel, Lakások teljes körű festése, Csövek festés, csík makulatúrázás, padlószőnyeg lerakás

 • Régi kőporos vakolat festés

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen meg vagyok elégedve a munkájával. WC-hátfalat kértem tőle panel lakásban, és maximálisan az elvárásaimnak megfelelően készítette el az apró részletekre való figyelemmel együtt. Röviden: tisztán, gyorsan és precízen dolgozik. Ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő régi kőporos vakolat festés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi kőporos vakolat festés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a régi kőporos vakolat festés átlagos díja 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a régi kőporos vakolat festés szolgáltatáshoz már 18 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 14 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI KŐPOROS VAKOLAT FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal bízható meg bátran: régi kőporos vakolat festés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

Egy jó szobafestő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: régi kőporos vakolat festés?

A régi kőporos vakolat festés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy szobafestőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas