Szennyvíz bekötés Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvíz bekötés? A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass vélemények és valós árajánlatok alapján 27 szennyvíz-hálózat kiépítő között Salgótarjánban. Az árak 47 400-89 000 Ft/alkalom között mozognak, attól függően, hogy milyen feladatot bízol rájuk. Nem tudod, hogyan válassz szakembert? Ne aggódj, csak add meg a feladatot a Qjob-on, és az elérhető szakemberek rögvest árajánlatot adnak. Összehasonlíthatod a profilokat, visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz díjmentesen! Ne habozz, válassz minket, ha szennyvíz bekötésre van szükséged Salgótarjánban!

4 szakember, aki végzi a szennyvíz bekötést most online

István

István

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Tivadar

Tivadar

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

48900 - 91700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvíz bekötést Salgótarjánban!

János J.
János J. 3102 Salgótarján Online

Minőségi márkás termékek csalogató áron. Hatalmas választék kínálatunkban. Önhordó Zuhanytálca kedvező áron. Takaríts meg pénzt. Verhetetlen árak. Top termékek.

  • Szennyvíz bekötés

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, korrekten végezte el a munkát. Már a megbeszélt időpont előtt kiérkezett, az ár pedig az ajánlatnak megfelelően alakult. Megbízható szerelő, nyugodt szívvel ajánlom másnak is.

Zoltán
3 éve
Márton M.
Márton M. 3109 Salgótarján Online

Az elmúlt 10 év alatt egyedülálló szakembergárdát alakítottunk ki elhivatott vízvezeték szerelőkből, akik szeretik, és kiválóan művelik a szakmájukat. Sőt, tisztában vannak a vízszerelést érintő legfrissebb technológiai újdonságokkal is. Olyan tapasztalt szakemberek, akik minden elképzelhető vízvezeték-szerelési problémával találkoztak már, és évtizedes rutinnal oldják meg a legnehezebb feladatokat, ügyfeleink 100%-os megelégedésére.

  • Szennyvíz bekötés

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló, megbízható szakember aki nem következő félévre ad időpontot! Biztosan ajánlani fogom!

Sándor
2 éve
Péter B.
Péter B. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk zuhanykabinok összeszerelését,a régi zuhanykabin bontását és igény szerinti elszállítását. Gyorsszolgálatban vállalunk gépi falbontás nélküli duguláselhárítást garanciával. Fő tevékenységi területünk Budapest itt ingyenes kiszállással munkavégzés esetén és Pest megye területe. Megbízásainkat alkoholmentes és szakképzett, tapasztalt szakembergárdával végezzük. Nagy és hosszú évekre visszamutató szakmai tapasztalatunk a legigényesebb elvárások kielégítésére is alkalmassá tesz minket.

  • Szennyvíz bekötés

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, precíz. Maximálisan ajánlom őket!

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Kérj szakértőt a szennyvíz bekötéshez és percek alatt kapj helyi, ellenőrzött árajánlatokat! Teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints már most a rendelésre!

Egy szakember, aki végzi a szennyvíz bekötést, szennyvíz bekötés közben Salgótarjánban