Teljes körű válaszfal gipszkartonozás Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt válaszfal gipszkartonozás árak — 12100-22700 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Gergely

Gergely

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a válaszfal gipszkartonozás Salgótarjánban?

12100 - 22700 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Sándor K.
Sándor K. 3109 Salgótarján Online

Szeretem a szakmámat , és vállalom. A munkámat precízen a legjobb tudássom szerint elvégzem rövidhatáridővel. Minden kiszállás akár munka egyeztetés, vagy ajánlattétel ,mely személyes megjelenést kíván Általam végzett munkákra 5 év garanciát vállalok, kivéve az alkatrészekre. Csak új alkatrészekkel dolgozom. Főbb szolgáltatásaink: fém lépcső gipszkartonozás; gipszkartonozás csempére, gipszkarton ragasztása, beton festés

 • Válaszfal gipszkartonozás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, megbízható, szép végeredmény, ráadásul korrekt áron.

Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Mi garantáljuk a kiváló minőséget. Lakásfelújításához Kérjen Ajánlatot mielőbb! Fő profilunk: Panel konyha felújítás; Nemesvakolat felhordás; Parketta festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Válaszfal gipszkartonozás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbizhato, pontos, minosegi munkat vegzett.Emberileg segitokesz.

Dániel B.
Dániel B. 3141 Salgótarján Online

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Fűtés rézcső festés; Wc csempézés. Rendbe rakjuk otthonát

 • Válaszfal gipszkartonozás

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok a munkájával,a hozzáállásával ,a gazdaságos és probléma megoldóképességével .Segítőkész.Emberileg és szakmailag is elégedett voltam.Köszönöm neki a munkáját!

Gábor P.
Gábor P. 3102 Salgótarján Online

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. Szolgáltatásaink: Járólap felújítás; Gipszkartonozás tetőléccel; Konyha festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Válaszfal gipszkartonozás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkezett, egyértelmű ajánlatot adott. Rugalmasan meg tudtunk oldani minden felmerülő problémát. Nagyon igényes a minőségre, szép munkát végez. Könnyen tudtunk időpontot egyeztetni minden alkalommal.

Sándor H.
Sándor H. 3104 Salgótarján Online

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Belső vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A "Qjob"-n nagyon jó értékeléseket kapott, ez megalapozta a bizalmat részemről. Megkeresésemre gyorsan jelentkezett, s egyből meg is állapodtunk. Számomra fontos volt egy mielőbbi munkakezdés és egy reális, elfogadható ár, melyek teljesültek is. A munkát szépen elvégezte, csak ajánlani tudom.

Öntvény hegesztés gyorsan. Helyszíni kiszállás kérésre, széles referenciákkal. Alumínium motorblokk, egyéb aluminium tárgyak hegesztése, akár a helyszínen is. Gyors munkavégzés.

 • Válaszfal gipszkartonozás

  14800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Correct and professional mechanics, I can recommend to anyone, with reasonable prices and they speak English as well.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember válaszfal gipszkartonozás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Válaszfal gipszkartonozás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a válaszfal gipszkartonozás átlagos díja 13100 - 24600 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a válaszfal gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 22 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLASZFAL GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert hívnod akkor, ha erre van szükséged: válaszfal gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

A jó gipszkartonozó szakember részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: válaszfal gipszkartonozás?

A válaszfal gipszkartonozás és összes részfeladata ide sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas