Minőségi vízóra leszerelése Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra leszerelése? A Qjob a megoldás! Bérelj fel a legjobb szakembereket Salgótarjánban, árak 8000-15000 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján válogass a 26 vízóra beszerelő között. Nincs ötleted, hogyan találj szakembert? Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a megfelelő szakembert árajánlatával, hogy megoldják a feladatot. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat, mindez DÍJMENTESEN! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben végzik a munkát. Ne habozz, hirdesd meg a feladatot még ma! Az árak a feladat bonyolultságától függnek.

4 vízvezeték-szerelő most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Salgótarjánban!

János J.
János J. 3102 Salgótarján Online

Minőségi márkás termékek csalogató áron. Hatalmas választék kínálatunkban. Önhordó Zuhanytálca kedvező áron. Takaríts meg pénzt. Verhetetlen árak. Top termékek.

  • Vízóra leszerelése

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, korrekten végezte el a munkát. Már a megbeszélt időpont előtt kiérkezett, az ár pedig az ajánlatnak megfelelően alakult. Megbízható szerelő, nyugodt szívvel ajánlom másnak is.

Zoltán
3 éve
Attila K.
Attila K. 3102 Salgótarján Online

Látogass el oldalunkra és vásárolj online! Legyen a Wasserburg a fürdőszobád ékköve! Képzett szerelőgárda. Országos szervizhálózat. Óriási raktárkészlet.

  • Vízóra leszerelése

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A hétvége folyamán többször emailben válaszolt, utána gyorsan profin dolgozott! Mindenkinek ajánlom!

Attila
2 éve
Attila H.
Attila H. 3102 Salgótarján Online

Fűtésszerelési munkákat is vállalunk ami a hibaelhárítástól a radiátorcserén túl a teljes fűtési rendszer kiépítéig terjed. Gyorszolgálatban vállalunk: csaptelepcserét, csaptelepjavítást, wc-tartályok cseréjét javítását, beleértve a falsík mögötti wc-tartályokat. Vállalunk csőrepedések elhárítását lefolyó illetve víznyomó vagy fűtési hálózatokban. Sokéves a szakmában eltöltött idő képessé tesz, hogy teljes vízvezeték, fűtés vagy lefolyóhálózat kiépítését is vállaljuk garanciával.

  • Vízóra leszerelése

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szuper szakemberek, profi eszközökkel, végtelenül korrekten és baráti áron dolgoztak. Pedig nálunk azért volt dolguk. Segítettek, 1 órán belül. Legközelebb is csak ők!

Győző
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízóra leszerelése közben Salgótarjánban