Zepter víztisztító beszerelése Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító beszerelése Salgótarjánban? Válassz a 25 legjobb szakember közül a Qjob-on! Korrekt árak 11 000-20 700 Ft/db között. Találd meg a legmegfelelőbb szakembert most! Nem tudod, hol kezdj a szakemberkeresésben? Ne aggódj! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a legjobb szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Mindezt DÍJMENTESEN! A víztisztító beszerelés ára attól függ, hogy milyen típusú víztisztítót választasz. Ne késlekedj, találd meg a legjobb szakembert a Qjob-on!

4 szakember, aki elvégzi a zepter víztisztító beszerelését most online

János

János

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Pál

Pál

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

11000 - 20700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zepter víztisztító beszerelését Salgótarjánban!

József G.
József G. 3141 Salgótarján Online

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező épületgépészeti vállalkozás, amely mindennemű vízsszerelési feladatokat végez, a csap cserétől a komolyabb csőtörésig, a tulajdonos számára a lehető legkevesebb kellemetlenséggel. A gyors, pontos és hatékony munkavégzés érdekében vízszerelőink rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és gépparkkal.

  • Zepter víztisztító beszerelése

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, pontos. Jó szakember. Ajánlom!

Károly
2 éve
István K.
István K. 3141 Salgótarján Online

Legyen szó népszerűbb vagy ritkább típusú kazánokról, keressen minket bizalommal! Rövid, telefonos egyeztetés és felmérés után megoldást találunk a felmerült problémára. Gyors segítség. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás.

  • Zepter víztisztító beszerelése

    6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, precíz, kíváló szakember, csak ajanlani tudom mindenkinek.Nálunk többször is kifogástalan munkát vegzett.

Attila
3 éve
Attila H.
Attila H. 3102 Salgótarján Online

Fűtésszerelési munkákat is vállalunk ami a hibaelhárítástól a radiátorcserén túl a teljes fűtési rendszer kiépítéig terjed. Gyorszolgálatban vállalunk: csaptelepcserét, csaptelepjavítást, wc-tartályok cseréjét javítását, beleértve a falsík mögötti wc-tartályokat. Vállalunk csőrepedések elhárítását lefolyó illetve víznyomó vagy fűtési hálózatokban. Sokéves a szakmában eltöltött idő képessé tesz, hogy teljes vízvezeték, fűtés vagy lefolyóhálózat kiépítését is vállaljuk garanciával.

  • Zepter víztisztító beszerelése

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szuper szakemberek, profi eszközökkel, végtelenül korrekten és baráti áron dolgoztak. Pedig nálunk azért volt dolguk. Segítettek, 1 órán belül. Legközelebb is csak ők!

Győző
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen most szakembert a Zepter víztisztító beszereléséhez! Percenként érkeznek ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson most a rendeléshez!

Egy szakember, aki elvégzi a zepter víztisztító beszerelését, zepter víztisztító beszerelése közben Salgótarjánban