100 literes bojler bekötés szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 bojler szerelő közül! Korrekt 100 literes bojler bekötés árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 bojler szerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Denes

Denes

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a 100 literes bojler bekötés Salgótarjánban?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Jó napot kívánok! Ha rossz a mosógépe, mosogatógépe, villanytüzhelye, szaritógépe hívjon bizalommal gyors és megbízható munkavégzés. Kiszállás: a bejelentéstől számított 48 órán belül országosan. . Hívjon bizalommal.

 • 100 literes bojler bekötés

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi,segítőkész szakember,jó árak.

Salgótarján dolgozom, megyében is! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • 100 literes bojler bekötés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Első osztályú szerviz, profik. Mindent megmutatnak, ha veszel valamit. Nekem 20 éve tőlük van minden és nem kellett még visszavinnem semmit gariba. Csak ajánlani tudom őket.

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

 • 100 literes bojler bekötés

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Előzèkeny, segítőkész kiszolgálás!

János M.
János M. 3109 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról...

 • 100 literes bojler bekötés

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Ez valami vicc kategória. Először azt hittem,hogy ez egyfajta készátverés, de nem! Pár levelezés után, már gyanítottam,hogy valami nem stimmel odabent. Aztán mikor telefonon is beszéltem velük ( egy mindenen nevető aranyos kis asszony) Rájöttem, hogy jobb ha inkább máshogy oldom meg a problémát.

Miklós P.
Miklós P. 3100 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Szervizünk hétfőtől vasárnapig 8:00-19:30-ig fogadja telefon hívását, ahol felvesszük a háztartási gép típusát, valamint a tapasztalt hibajelenséget. Ezt követően az Önnel közösen előre egyeztetett napon és időpontban (időintervallumban) a megadott címre műszerészünk kiszáll, javításnál díjmentesen. Képzett mosógépszerelőink felhívják a figyelmét, ha meghibásodott készülékének javítása már nem gazdaságos.

 • 100 literes bojler bekötés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Emailban érdeklődtem, gyors választ kaptam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő 100 literes bojler bekötés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

100 literes bojler bekötés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a 100 literes bojler bekötés átlagos díja 3700 - 6900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KATALIZÁTOR TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bojler szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: katalizátor tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bojler szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: bojler szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A katalizátor tisztítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas