Analóg fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt analóg fényképezőgép javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Gusztav

Gusztav

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az analóg fényképezőgép javítás Salgótarjánban?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Analóg fényképezőgép javítás

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen ! épp most mentett meg engem és a nyaralásomat ) segített megjavíttatni a lencsémet , gyorsan , jó minőségben és nem drágán ) köszönöm !

György I.
György I. 3141 Salgótarján Online

Digitális és analóg fényképezőgépek alkatrészeinek tisztítása és karbantartása

  • Analóg fényképezőgép javítás

    6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden szuper! Az egyik lencsét tisztításra adtam a porból a belsejében. Minőségileg és kevesebb mint egy óra alatt elvégezte a munkát. Ajánlom őt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő analóg fényképezőgép javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Analóg fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban az analóg fényképezőgép javítás átlagos díja 6300 - 11900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Salgótarjánban a honda szerviz szolgáltatáshoz már 9 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HONDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: honda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas