Bojler hőfokszabályzó csere: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 bojler szerelő közül! Korrekt bojler hőfokszabályzó csere árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 bojler szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bojler hőfokszabályzó csere Salgótarjánban?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Jó napot kívánok! Ha rossz a mosógépe, mosogatógépe, villanytüzhelye, szaritógépe hívjon bizalommal gyors és megbízható munkavégzés. Kiszállás: a bejelentéstől számított 48 órán belül országosan. . Hívjon bizalommal.

 • Bojler hőfokszabályzó csere

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi,segítőkész szakember,jó árak.

Salgótarján dolgozom, megyében is! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Bojler hőfokszabályzó csere

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Első osztályú szerviz, profik. Mindent megmutatnak, ha veszel valamit. Nekem 20 éve tőlük van minden és nem kellett még visszavinnem semmit gariba. Csak ajánlani tudom őket.

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

 • Bojler hőfokszabályzó csere

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Előzèkeny, segítőkész kiszolgálás!

János M.
János M. 3109 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról...

 • Bojler hőfokszabályzó csere

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Ez valami vicc kategória. Először azt hittem,hogy ez egyfajta készátverés, de nem! Pár levelezés után, már gyanítottam,hogy valami nem stimmel odabent. Aztán mikor telefonon is beszéltem velük ( egy mindenen nevető aranyos kis asszony) Rájöttem, hogy jobb ha inkább máshogy oldom meg a problémát.

Miklós P.
Miklós P. 3100 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Szervizünk hétfőtől vasárnapig 8:00-19:30-ig fogadja telefon hívását, ahol felvesszük a háztartási gép típusát, valamint a tapasztalt hibajelenséget. Ezt követően az Önnel közösen előre egyeztetett napon és időpontban (időintervallumban) a megadott címre műszerészünk kiszáll, javításnál díjmentesen. Képzett mosógépszerelőink felhívják a figyelmét, ha meghibásodott készülékének javítása már nem gazdaságos.

 • Bojler hőfokszabályzó csere

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Emailban érdeklődtem, gyors választ kaptam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő bojler hőfokszabályzó csere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bojler hőfokszabályzó csere: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bojler hőfokszabályzó csere átlagos ára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a motor első fék légtelenítés szolgáltatáshoz már 8 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bojler szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MOTOR ELSŐ FÉK LÉGTELENÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bojler szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: motor első fék légtelenítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a motor első fék légtelenítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: bojler hőfokszabályzó csere?

A motor első fék légtelenítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas