Fülhallgató jack javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 fülhallgató szerelő közül! Korrekt fülhallgató jack javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 fülhallgató szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fülhallgató jack javítás Salgótarjánban?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

István D.
István D. 3104 Salgótarján Online

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Fülhallgató jack javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszéltek szerint jött. A javítást szakszerűen és minőségileg végezte el. A szakember tapasztalt és udvarias. Ajánlom őt.

Géza M.
Géza M. 3109 Salgótarján Online

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Fülhallgató jack javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű szakember. Azt tanácsolom, hogy menjen hozzá a technika javításához. Az ár összhangban van a minőséggel.

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Fülhallgató jack javítás

    4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes volt. A technikus kivételesen jó benyomást keltett. Gyorsan, minőségileg, otthon.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő fülhallgató jack javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fülhallgató jack javítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fülhallgató jack javítás átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Fülhallgató Szerelőok - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok fülhallgató szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜLHALLGATÓ JACK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk fülhallgató szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható fülhallgató szerelőt hívnod ha erre van szükséged: fülhallgató jack javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy fülhallgató szerelő segítségét?

Egy profi fülhallgató szerelő a fülhallgató jack javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: fülhallgató szerelő?

Ha a legjobb fülhallgató szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fülhallgató jack javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas