Kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 telefon szerelő közül! Korrekt kijelző javítás árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Richárd

Richárd

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kijelző javítás Salgótarjánban?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

András F.
András F. 3141 Salgótarján Online

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, iphone x akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Kijelző javítás

    5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legjobb ember a feladatra. 100%-ban elégedett a munkájával! Ajánlom!).

Üdvözlöm! Amiket vállalok:, telefon kamera javítás, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

Szolgáltatásaink:, beázott iphone javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kamera javítás, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás

  • Kijelző javítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias, pontos és jó szakember. Mindent kijavítottak elfogadható áron).

Sebestyén vagyok. Gsm szerviz, mobiltelefon javítás, mobiltelefon szerviz gyorsan szakszerűen. Mi kizárólag gyári vagy neves gyártók kiváló minőségű alkatrészeivel és tartozékaival foglalkozunk, ha olcsó használhatatlan termékeket keres melyekkel tovább szennyezi a világot akkor rossz helyen jár !

Munkáim:, telefon mikrofon javítás, telefon pixelhiba javítás, Telefon takarítás, telefon pixelhiba javítás, iphone 6s akkumulátor csere

  • Kijelző javítás

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elmondta, hogyan lehet megszabadulni a reklámoktól. nagyon köszönöm neki a segítségét.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő kijelző javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kijelző javítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a kijelző javítás átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Salgótarjánban az autó jégkár javítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Salgótarjánban?

Most 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ JÉGKÁR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált járműfényezőt megbíznod ha a következőre van szükséged: autó jégkár javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható járműfényező pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor telefon szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas