Klíma panel javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 klímaszerelő közül! Korrekt klíma panel javítás árak: 5700-10700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 klímaszerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Gusztav

Gusztav

Sok tapasztalatom van

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma panel javítás Salgótarjánban?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Jenő S.
Jenő S. 3102 Salgótarján Online

Jenő vagyok. AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás

 • Klíma panel javítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Akkumlátor csere aztán mikrofon és hangszóró cserére mentem. Nagyon kedvesek, precízek és nagyon gyorsak. Haldokló iPhone 6-osomba életet leheltek. Gyorsan felmérik a hibákat, nem kell sokat várni a szervízre, emellett még a minőségre is mennek. Csillagos ötös :) Csak ajánlani tudom

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Budapesten és Pest megye egyes területein képzett szerelőkkel, leinformálható szervizzel. Szerviz 27 éve Önért. Egyeztetéssel 1 óra alatt.Keressen

 • Klíma panel javítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Épp egy hónap kellett egy 20 e Ft-os fényképezőgép megjavításához.

József F.
József F. 3141 Salgótarján Online

Szombathely dolgozom, megyében is! Mosó-, szárító- és mosogatógépek diagnosztikája korszerű eszközökkel. Hívjon minket! A szerviztevékenység mellett viszonteladóként is működünk.

 • Klíma panel javítás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Egy Samsung telefont vittem ma be, mivel a töltőnél nem volt megfelelő az érintkezés. Más helyen már jártam, kitakarították, de továbbra se volt jó a töltés, rögtön szervizelni akarták. Itt a srác pillanatok alatt kitakarította a töltőnyílást, a munkadíj pedig ez az értékelés volt. 😀

Kedves érdeklődő! 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat. 30 éves tapasztalat. 0-24-es ügyfélszolgálat. Professzionális minőség.

 • Klíma panel javítás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Bár nem sikerült azt a terméket megtalálnom, amit kerestem, mégis muszáj véleményt írnom a telefonos ügyfélszolgalatról. Kiváló kommunikáció, végre valaki, akit érdekel t, hogy mit keresek és megpróbált segítségemre lenni. Köszönöm az odafigyelést és a hozzáállást. Nagyra értékelem.

Sándor K.
Sándor K. 3109 Salgótarján Online

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. A térben és az időben egy dolog közös: soha nem elég. Találja meg az otthonába illőt. Itt az ideje, hogy beszerezzen egy szárítógépet. Rövid útmutatónk segít választani. Energiatakarékos. Ideális frissesség. Csúsztatható polcok. Megbízható tárolás.

 • Klíma panel javítás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyors megbízható! Ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma panel javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma panel javítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a klíma panel javítás átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Salgótarjánban a vezérműlánc csere szolgáltatáshoz már 5 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok klímaszerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 4 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk klímaszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: vezérműlánc csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a vezérműlánc csere mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha klímaszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas