Mosogatógép javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 mosogatógép szerelő közül! Korrekt mosogatógép javítás árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 mosogatógép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Denes

Denes

Sok tapasztalatom van

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép javítás Salgótarjánban?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóüvegesek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

Sándor M.
Sándor M. 3102 Salgótarján Online

Üdv Sándor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép-Mosogatógép-Szárítógép-Kávégép szerviz. Ha gépei össze esküdtek Ön ellen jó helyen van. Keressen bizalommal!

 • Mosogatógép javítás

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

HP Elitebook billentyűzet cserét kértem tőlük. Profi módon megoldották, pedig nem volt egyszerű. Csak ajánlani tudom őket! A legjobb szervíz ahol valaha jártam!

Márk S.
Márk S. 3141 Salgótarján Online

Üdv Márk vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk főzőlapját országosan. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. MInden hívást felveszünk.

 • Mosogatógép javítás

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül korrekt szakembert ismerhettem meg. Öt perc alatt megoldotta a kedvenc Saeco Intelia kávéfőzőnk gondját. Jó tudni, hogy vannak még ilyen korrekt szakemberek.

István B.
István B. 3102 Salgótarján Online

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Klímatisztítás profiktól. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Mosogatógép javítás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

A kedvenc kávéfőzőmezt javították meg, amit a szak szerviz kidobásra ítélt. Kiváló szervíz, kiváló kiváló kommunikációval. Köszönöm ,hogy segítettek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Önöket.

István F.
István F. 3104 Salgótarján Online

Kedves érdeklődő! Kiszállási díj nélkül, helyszíni javítással, garanciával. Hívjon most!

 • Mosogatógép javítás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Remek ember, minőségi munkával!

Krisztina
2 éve
Ifj. S.
Ifj. S. 3109 Salgótarján Online

Ifj. vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Kiszállás 0 Ft. Profi szakszerviz. Segítség telefonon 0 Ft. Fix áron.

 • Mosogatógép javítás

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható társaság!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő mosogatógép javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép javítás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a mosogatógép javítás átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóüvegesek - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosogatógép szerelőt Salgótarjánban?

Most 4 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek mosogatógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóüvegest hívnod amennyiben erre van szükséged: szélvédő csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó mosogatógép szerelő?

Egy megbízható autóüveges pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: mosogatógép szerelő?

Ha egy megbízható autóüveges segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szélvédő csere és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas