Mosógép bekötése csaptelepre szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép bekötése csaptelepre árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 mosógép szerelő most online

Lajos

Lajos

Еrdekel.

Ifj.

Ifj.

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése csaptelepre Salgótarjánban?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

István F.
István F. 3104 Salgótarján Online

Tisztelt megrendelők! Üdvözlöm kedves leendő megrendelő hölgyem/uram! Vállalok kisebb lakatos munkákat, kisgépek szerelését/javítását, illetve platós kisteherautóval fuvarozást. Érdeklődni a megadott hétköznap 16:00 után, hétvégén 9:00-20:00 közt. Keressenek bizalommal.

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek,segítőkészek, csak rohadt meleg van az ugyféltérben

Béla B.
Béla B. 3104 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Vezérlő panel javítása. Villany tűzhely javítás. Megfizethető árak. Nincs külön...

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb hely a háztartásigépek javítására, korrekt szakszerü tájékoztatás és a lakosság kiszolgálása a fő céljuk. A cég munkájára a kerületnek és lakosságnak is szüksége van. Sok sikert kivánok az elkövetkező években is, egy új mühely környezetben a lakosság teljeskörü kiszolgálása.

István K.
István K. 3141 Salgótarján Online

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Többszáz...

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyors az ügyintézés és korrekt, segítőkész a szerviz.

Szombathely dolgozom, megyében is! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk mosogatógépét. Telefonos konzultáció. Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel.

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors kiszolgálás korekt árak .

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Budapesten és Pest megye egyes területein képzett szerelőkkel, leinformálható szervizzel. Szerviz 27 éve Önért. Egyeztetéssel 1 óra alatt.Keressen

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Épp egy hónap kellett egy 20 e Ft-os fényképezőgép megjavításához.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép bekötése csaptelepre közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése csaptelepre: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a mosógép bekötése csaptelepre átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Salgótarjánban a vw polo váltó felújítás szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VW POLO VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek mosógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: vw polo váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a vw polo váltó felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas