Porszívó szervíz: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó szervíz árak: 5200-9800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 porszívó szerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó szervíz Salgótarjánban?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Salgótarján dolgozom, megyében is! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Porszívó szervíz

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Első osztályú szerviz, profik. Mindent megmutatnak, ha veszel valamit. Nekem 20 éve tőlük van minden és nem kellett még visszavinnem semmit gariba. Csak ajánlani tudom őket.

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

 • Porszívó szervíz

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Előzèkeny, segítőkész kiszolgálás!

Zoltán F.
Zoltán F. 3141 Salgótarján Online

Salgótarján dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Március 8-22 is...

 • Porszívó szervíz

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szakértő segítséget kaptunk, gyorsan megjavították a telefont

Tisztelt megrendelők! Országosan! Gyors és precíz munka, sokéves tapasztalattal!

 • Porszívó szervíz

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Elküldtem neki egy Videókártyát javításra mert nem adott képet. Majd fel hívott 3 hét után, hogy nem tudják meg javítani mert az adott kártyához (2 éves kártya) nincs chip-jük beszállítónál sem, se eszközük, mint kiderült küldözgette össze vissza, és a futár díjjakat fel akarja számoltatni, úgy hogy a kártyával semmit nem csináltak! Majd 1 héten keresztül kellett hívogatni, hogy végre feladja a csomagot! Meg bízhatatlan, pontatlanok, figyelmetlenek! Ennek fényébe vigyen bárki bármit javitatni!

János F.
János F. 3104 Salgótarján Online

Szekszárd dolgozom, megyében is! Szervíz és karbantartás. Budapesten kedvezményes kiszállással és Garanciával. Szerelési garanciával. Helyszíni tanácsadás. Országosan. Bp.kedvezményes kiszállás. Szolgáltatások: 100% Fertőtlenítő hatás, 100% Vírus ölő hatás, 100% Baktérium ölő hatás.

 • Porszívó szervíz

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedves, segítőkész csapat. Varrógépem gyorsan kész lett a szervízben. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó szervíz közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó szervíz: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a porszívó szervíz átlagos ára 4100 - 7700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Salgótarjánban a szélvédő polírozás szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok porszívó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: szélvédő polírozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy porszívó szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a szélvédő polírozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor porszívó szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas