Szabadonálló mosogatógép beépítés szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 vízszerelő közül! Korrekt szabadonálló mosogatógép beépítés árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 vízszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szabadonálló mosogatógép beépítés Salgótarjánban?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóüvegesek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Gyula D.
Gyula D. 3141 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany Tűzhelyek-Sütők-Főzőlapok Javítása. Szakszerviz. Bankkártyás fizetés. Kedvező árak.

 • Szabadonálló mosogatógép beépítés

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kedves érdeklődő! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. . Display csere 1 óra alatt. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Szabadonálló mosogatógép beépítés

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó mosógép szerelő. Tájékozott, jó indulatú. A legjobbat kihozta mindenből. Csak ajánlani tudom.

Munkáját szerető, megbízható, precíz, maximalista családos ember vagyok. Számomra nem létezik lehetetlen, mindennél fontosabb, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek a munkámmal, és ajánlásukkal saját- és későbbi megrendelőim bizalmát is elnyerjem. Országosan tevékenykedem, igény esetén akár hétvégén, vagy esti órákban is állok ügyfeleim rendelkezésére. Bízom benne, hogy felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal, ha meghibásodást észlel háztartási gépében.
 • Szabadonálló mosogatógép beépítés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt szerelő. Ajánlom bárkinek!

Sándor S.
Sándor S. 3100 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia.Keressen Szerviz 27 éve Önért. Leinformálható szerviz.

 • Szabadonálló mosogatógép beépítés

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megkaptam a megrendelt alkatrészt, folyamatosak voltak az értesítések a rendelés állapotáról. Mindenkinek ajánlom.

Hohanyo
2 éve
Tibor S.
Tibor S. 3102 Salgótarján Online

Tibor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Kiszállás 2 órán belül. Klímatisztítás profiktól.

 • Szabadonálló mosogatógép beépítés

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Egy fialember volt, nagyon kedves és segítő kész

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő szabadonálló mosogatógép beépítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szabadonálló mosogatógép beépítés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a szabadonálló mosogatógép beépítés átlagára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóüvegesek - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok vízszerelőt Salgótarjánban?

Most 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk vízszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóüvegest hívnod ha a következőre van szükséged: autó szélvédő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi vízszerelő segítségét?

Egy jó autóüveges az autó szélvédő javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: szabadonálló mosogatógép beépítés?

Az Autó szélvédő javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autóüvegest nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas