Telefon hangszóró tisztítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 telefon szerelő közül! Korrekt telefon hangszóró tisztítás árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

János

János

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon hangszóró tisztítás Salgótarjánban?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

András F.
András F. 3141 Salgótarján Online

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, iphone x akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legjobb ember a feladatra. 100%-ban elégedett a munkájával! Ajánlom!).

Üdvözlöm! Amiket vállalok:, telefon kamera javítás, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

Szolgáltatásaink:, beázott iphone javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kamera javítás, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias, pontos és jó szakember. Mindent kijavítottak elfogadható áron).

Sebestyén vagyok. Gsm szerviz, mobiltelefon javítás, mobiltelefon szerviz gyorsan szakszerűen. Mi kizárólag gyári vagy neves gyártók kiváló minőségű alkatrészeivel és tartozékaival foglalkozunk, ha olcsó használhatatlan termékeket keres melyekkel tovább szennyezi a világot akkor rossz helyen jár !

Munkáim:, telefon mikrofon javítás, telefon pixelhiba javítás, Telefon takarítás, telefon pixelhiba javítás, iphone 6s akkumulátor csere

  • Telefon hangszóró tisztítás

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elmondta, hogyan lehet megszabadulni a reklámoktól. nagyon köszönöm neki a segítségét.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon hangszóró tisztítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon hangszóró tisztítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a telefon hangszóró tisztítás átlagos díja 3800 - 7200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON HANGSZÓRÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható telefon szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: telefon hangszóró tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő telefon szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A telefon hangszóró tisztítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas