Telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 telefon szerelő közül! Korrekt telefon üvegcsere árak: 7000-13200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Gergely

Gergely

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon üvegcsere Salgótarjánban?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tibor P.
Tibor P. 3109 Salgótarján Online

Tibor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző csere

  • Telefon üvegcsere

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Cserélje ki az akkumulátort az iPhone 7+ készülékben, és ragassza...

Zsolt B.
Zsolt B. 3104 Salgótarján Online

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Fő profilunk:, telefon kamera lencse javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, telefon kijelző csere

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üveg karc javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon szoftver javítás, telefon üvegcsere

  • Telefon üvegcsere

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mindenképpen ajánlom őt. Mestere a szakmájának. Tökéletesen elvégezte a munkát. Újraélesztett egy kínai téglát. A telefon még jobban működött.

Andor H.
Andor H. 3109 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Főbb szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, iphone 6 akkumulátor csere, samsung kijelző csere, törött kijelző javítás, telefon mikrofon javítás

  • Telefon üvegcsere

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A munkát a legmagasabb színvonalon végezték el! Professzionális, minőségi, pontos. Nagyon köszönöm!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon üvegcsere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon üvegcsere: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a telefon üvegcsere átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Salgótarjánban az autókárpit javítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKÁRPIT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autókárpitos ezzel a munkával bízható meg: autókárpit javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

A jó autókárpitos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha profi autókárpitos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autókárpit javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas