Varrógép állvány felújítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 4 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép állvány felújítás árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 varrógép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép állvány felújítás Salgótarjánban?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

László vagyok. Személyesen akár 1 órán belül. Szervizfutárral országszerte max. 3-4 nap alatt. Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Árgarancia. Élettartam Garancia. Magas szakértelem. Minőségi Alkatrészek. Szerviz futár.

 • Varrógép állvány felújítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon segítőkészek, pár perc alatt megoldották a problémát.

István S.
István S. 3100 Salgótarján Online

Salgótarján dolgozom, megyében is! Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk meg sütőjét országosan. Gyors kiszállás. 20 éves tapasztalat. Telefonos konzultáció. Reális árak.

 • Varrógép állvány felújítás

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A lehető legkorrektebb! Csak ajánlani tudom!

János M.
János M. 3104 Salgótarján Online

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat. Országosan. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Varrógép állvány felújítás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kedves kiszolgálás, de trehány munka. Kétszer vittem be kivizsgálásra és alapos tisztításra a gépem, kétszer nem sikerült ezt kivitelezni. Az alaplap kuka volt, amikor hazahoztam - elvileg pedig tesztelték is...

Bálint M.
Bálint M. 3109 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Országosan! Gyors és precíz munka, sokéves tapasztalattal! Indesit Ariston Whirlpool Zanussi Electrolux Szakszerviz.

 • Varrógép állvány felújítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész a szervizes.A határidő sem a világ vége.

Ferenc F.
Ferenc F. 3100 Salgótarján Online

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Kiszállás 2 órán belül. Minőség és szakértelem. Klímatisztítás profiktól. Bennünk nem fog csalódni. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Varrógép állvány felújítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkész és profi csapat.Teljesen elégedett vagyok a munkájukkal.Köszönet érte!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép állvány felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép állvány felújítás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a varrógép állvány felújítás átlagos ára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Salgótarjánban?

Most 5 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÜZEMANYAG RENDSZER TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy varrógép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: üzemanyag rendszer tisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi varrógép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: varrógép állvány felújítás?

Az Üzemanyag rendszer tisztítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas