Vérnyomásmérő javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 szerelő közül! Korrekt vérnyomásmérő javítás árak: 5800-10800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vérnyomásmérő javítás Salgótarjánban?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

István B.
István B. 3100 Salgótarján Online

Vérnyomásmérő javítása, belövő pisztoly, vertebroplasztika-készlet, egészségügyi termék nagykereskedelme, galaktográfiás tű, széndioxid abszorbens, mammográfiás jelölő, egészségügyi termékek, egészségügyi szolgáltatás, egészségügyi termék kereskedelme, csont és lágyrész abszorbensek, fertőtlenítő szőnyeg, orvostechnikai eszköz kereskedelme, csontbiopsziás tű, biopsziás tű

  • Vérnyomásmérő javítás

    3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

30 perc és a kamerám működik, minden rendben van, és a problémák megoldódtak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő vérnyomásmérő javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Vérnyomásmérő javítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a vérnyomásmérő javítás átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Salgótarjánban a vérnyomásmérő javítás szolgáltatáshoz már 8 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÉRNYOMÁSMÉRŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: vérnyomásmérő javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kérheted egy szerelő segítségét?

Egy jó szerelő a vérnyomásmérő javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas