Vezetékes telefon javítás: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 4 telefon szerelő közül! Korrekt vezetékes telefon javítás árak — 6600-12500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Bálint

Bálint

Еrdekel.

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vezetékes telefon javítás Salgótarjánban?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Miklós P.
Miklós P. 3104 Salgótarján Online

Salgótarján dolgozom, megyében is! Eltört? Berepedt? Nem ad képet? Kijelző javítás a legmodernebb technológia használatával.Apple, Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi, Motorola érintő javítás!

Amiket vállalok:, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon kamera javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kijelzőmodul csere Asus Max Pro M1 (ZB602KL)

Rafael S.
Rafael S. 3102 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Amiket vállalok:, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző csere, üvegkarc eltávolítás, huawei akkumulátor csere, Telefon takarítás

Szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon töltő javítás, asztali telefon javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profi és gyors. Ésszerű ár, kiváló minőségű kivitelezés. Mindenképpen ajánlom!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

Péter B.
Péter B. 3102 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Samsung gyári akkumulátor csere ár: Samsung s4, s5, s6, s6 edge, telefon akku csere ára: 7000Ft- tól, Samsung s7, s7 edge, telefon akku csere ára: 12.000 Ft, Samsung j3, j5, j510, telefon akku csere ára: 7500Ft- tól

Fő profilunk:, asztali telefon javítás, törött kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás, telefon hangszóró javítás, telefon alaplap javítás

  • Vezetékes telefon javítás

    5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkát végzett. Kicserélte az akkumulátort, mert a régi elhasználódott.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő vezetékes telefon javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vezetékes telefon javítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a vezetékes telefon javítás átlagára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Salgótarjánban?

Most 5 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZETÉKES TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő ezzel a munkával bízható meg: vezetékes telefon javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a vezetékes telefon javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A vezetékes telefon javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas