Villanytűzhely bekötés: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt villanytűzhely bekötés árak: 5000-9300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a villanytűzhely bekötés Salgótarjánban?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Sándor V.
Sándor V. 3100 Salgótarján Online

Kedves érdeklődő! Mosógép, hűtőgép, mosogatógép és egyéb háztartási gép javítása kiszállással. Ingyenes kiszállás. 1999 óta működünk.

 • Villanytűzhely bekötés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Meg volt vele elégedve, szép munkája van, de picit lassú.

Katalin J.
Katalin J. 3109 Salgótarján Online

Tisztelt Érdeklődő! Országosan Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő,

 • Villanytűzhely bekötés

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ,gyors szerviz. Árajánlat után gyorsan kész lett mindkét laptopom. Csak ajánlani tudom, egy tatabányai hozzáértő szaki" munkáját javították ki az egyik gépen.Elsőre kellett volna ide mennem.

Sándor S.
Sándor S. 3141 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. Jura, DeLonghi, Krups, Philips, Melitta kávéfőzők szervize, tisztító anyagok, alkatrészek. Új és használt Jura kávéfőzők árusítása garanciával, kávék, tisztító tabletták, vízkőoldók. Profi karos gép szerviz. Jura tisztító tabletta. Philips kávéfőző szerviz.

 • Villanytűzhely bekötés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett voltam a segitségével, gyorsan és rugalmasan állt a feladat megolásához, valamint teljeskörű tájékoztatást adott.

Dusán G.
Dusán G. 3104 Salgótarján Online

Dusán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! S.O.S. Mosógép Szerviz. Márkafüggetlen Javítás. Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás.

 • Villanytűzhely bekötés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Profi és gyors szerviz (gyorsabb volt mint amit ígértek) minden fontos információt megkaptam. Csak ajánlani tudom, maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával és gyorsasággal, hozzáállással!!!!

Ifj. S.
Ifj. S. 3109 Salgótarján Online

Ifj. vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Kiszállás 0 Ft. Profi szakszerviz. Segítség telefonon 0 Ft. Fix áron.

 • Villanytűzhely bekötés

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható társaság!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő villanytűzhely bekötés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Villanytűzhely bekötés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a villanytűzhely bekötés átlagos díja 3800 - 7100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Salgótarjánban a felépítmény javítás szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek háztartásigép szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 5 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FELÉPÍTMÉNY JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: felépítmény javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a felépítmény javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha háztartásigép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas