Whirlpool mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 5 mosógép szerelő közül! Korrekt whirlpool mosógép szervíz árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 mosógép szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a whirlpool mosógép szervíz Salgótarjánban?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

István F.
István F. 3104 Salgótarján Online

Tisztelt megrendelők! Üdvözlöm kedves leendő megrendelő hölgyem/uram! Vállalok kisebb lakatos munkákat, kisgépek szerelését/javítását, illetve platós kisteherautóval fuvarozást. Érdeklődni a megadott hétköznap 16:00 után, hétvégén 9:00-20:00 közt. Keressenek bizalommal.

 • Whirlpool mosógép szervíz

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek,segítőkészek, csak rohadt meleg van az ugyféltérben

Béla B.
Béla B. 3104 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Vezérlő panel javítása. Villany tűzhely javítás. Megfizethető árak. Nincs külön...

 • Whirlpool mosógép szervíz

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb hely a háztartásigépek javítására, korrekt szakszerü tájékoztatás és a lakosság kiszolgálása a fő céljuk. A cég munkájára a kerületnek és lakosságnak is szüksége van. Sok sikert kivánok az elkövetkező években is, egy új mühely környezetben a lakosság teljeskörü kiszolgálása.

István K.
István K. 3141 Salgótarján Online

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Többszáz...

 • Whirlpool mosógép szervíz

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyors az ügyintézés és korrekt, segítőkész a szerviz.

Szombathely dolgozom, megyében is! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk mosogatógépét. Telefonos konzultáció. Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel.

 • Whirlpool mosógép szervíz

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors kiszolgálás korekt árak .

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Budapesten és Pest megye egyes területein képzett szerelőkkel, leinformálható szervizzel. Szerviz 27 éve Önért. Egyeztetéssel 1 óra alatt.Keressen

 • Whirlpool mosógép szervíz

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Épp egy hónap kellett egy 20 e Ft-os fényképezőgép megjavításához.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő whirlpool mosógép szervíz közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Whirlpool mosógép szervíz: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a whirlpool mosógép szervíz átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Salgótarjánban a hengerfej felújítás szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Salgótarjánban?

Most 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HENGERFEJ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: hengerfej felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosógép szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha mosógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas