Xiaomi akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 4 telefon szerelő közül! Korrekt xiaomi akkumulátor csere árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a xiaomi akkumulátor csere Salgótarjánban?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tibor P.
Tibor P. 3109 Salgótarján Online

Tibor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző csere

  • Xiaomi akkumulátor csere

    5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Cserélje ki az akkumulátort az iPhone 7+ készülékben, és ragassza...

Zsolt B.
Zsolt B. 3104 Salgótarján Online

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Fő profilunk:, telefon kamera lencse javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, telefon kijelző csere

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üveg karc javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon szoftver javítás, telefon üvegcsere

  • Xiaomi akkumulátor csere

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mindenképpen ajánlom őt. Mestere a szakmájának. Tökéletesen elvégezte a munkát. Újraélesztett egy kínai téglát. A telefon még jobban működött.

Andor H.
Andor H. 3109 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Főbb szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, iphone 6 akkumulátor csere, samsung kijelző csere, törött kijelző javítás, telefon mikrofon javítás

  • Xiaomi akkumulátor csere

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A munkát a legmagasabb színvonalon végezték el! Professzionális, minőségi, pontos. Nagyon köszönöm!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő xiaomi akkumulátor csere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Xiaomi akkumulátor csere: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a xiaomi akkumulátor csere átlagos ára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 4 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓGUMI JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy gumiabroncs-javító a következő feladattal kereshető meg: autógumi javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi gumiabroncs-javító az autógumi javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas