Kanapé huzat tisztításra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Tisztító specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tisztító specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb tisztító specialistákat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 tisztító specialista közül válogathatsz. Korrekt kanapé huzat tisztítás árak: 2600 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb tisztító specialistat Salgótarjánban Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarján közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 tisztító specialista most online

Mária

Mária

erdekel.

Tímea

Tímea

A környeken vagyok.

Erzsébet

Erzsébet

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kanapé huzat tisztítás Salgótarjánban?

2100 - 3900 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tisztító specialistat!

Bojána B.
Bojána B. 3141 Salgótarján Online

 • Kanapé huzat tisztítás

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Csak szőnyeggel kapcsolatban tudok írni. Viszont az csakis jó! Mindig szép munkát végeznek es véleményem szerint megfelelő az ára is. Igaz régi módi a működés mert a legbiztosabb módszer a személyes kapcsolat. Néha kicsit távoli a vállalt határidő, gondolom sok a munkájuk, de azt szépen be is tartják.

Laura
2 éve
Ágnes P.
Ágnes P. 3100 Salgótarján Online

 • Kanapé huzat tisztítás

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

kedvező hely.

Bálint
2 éve

 • Kanapé huzat tisztítás

  2700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Profi szolgáltató

Attila
2 éve
Timi K.
Timi K. 3102 Salgótarján Online

 • Kanapé huzat tisztítás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Veszélyes hulladékot szállítottak el, nagyon profi munkát végeztek, csak ajánlani tudom őket!

Tibor
2 éve
Andrea B.
Andrea B. 3109 Salgótarján Online

 • Kanapé huzat tisztítás

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Második alkalommal vettük igénybe a szőnyegtisztítást. Az erősen szennyezett hosszúszálú szőnyeget is gyönyörű tisztán, illatosan kaptuk vissza. Egyik héten érte jöttek, másik héten visszahozták. Nekünk ez nagyon nagy segítség. Jó szívvel ajánlom őket, igazi profik, maximálisan elégedettek vagyunk! Köszönjük!

Gábor
2 éve
Viktor P.
Viktor P. 3109 Salgótarján Online

 • Kanapé huzat tisztítás

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Több mint tíz esztendeje annak, hogy megismertem a Magócsi ruha és szőnyegtisztító családi vállalkozás kiváló minőségi szolgáltatását. Iráni kézi csomózású gyapjú szőnyegeim tisztítását senki másra nem bíznám és minden ismerősömnek, meg akiket érint nem tudnék ennél megbízhatóbb és kifogástalan minőségű tisztító vállalkozást javasolni, sem belföldön, sem pedig külföldön. Meghaladja összességében a 100 négyzetmétert azoknak a szőnyegeknek a mennyisége, amelynek tökéletes, de ugyanakkor kíméletes tisztítását végezte el a Magócsi cég. Boldogság volt átadni és öröm volt átvenni kedvenc szőnyegeimet, amelynek egy részéről készített fényképfelvételét itt mellékelem. Ezúton kívánok jó egészséget és sok üzleti sikert a Magócsi cégnek, és ezúton ajánlom, minden ismerősömnek és azoknak, akik még azon gondolkodnak, hogy kire is bízhatnák értékes szőnyegeik tisztását.

Dóra
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kanapé huzat tisztításra?

Rendelj kanapé huzat tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kanapé huzat tisztítás Salgótarján egész területén