Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 12 teherszállító közül! Korrekt küldemény előkészítése nemzetközi szállításra árak — 2200-4100 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 teherszállító most online

Lajos

Lajos

Ingyenes kiszallas.

Ifj.

Ifj.

Szállítás 0-24

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra Salgótarjánban?

2200 - 4100 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdvözöllek! Ferenc vagyok, fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (konténeres szállítás, sittes konténer bérlés, fémhulladék elszállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: számlák kezelése, lomtalanítás, költöztetés vasárnap. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Teherautóm: furgon Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: autószállítás -140 ft/km-től éjszakai kiszállási díj – 7000 ft. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Rendben volt minden

A nevem Zsolt. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Nagy tapasztalatom van szállítással. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Teherautóm: furgon autószállítás – 150 ft/km-től szállítás – 280huf/kilométerről egyedi ajánlat alapján Keressen bizalommal!

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom őket! Pontosan érkeztek, nevükhöz hűen villámgyorsan és szakszerűen végezték a munkát.

Bettina K
2 éve

Üdv! János vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: macskaszállítás, kutya szállítás, takarmányszállítás. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: lomtalanítás 12000 ft/kiállás sittszállítás 20000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 6 m3 - 58000 ft, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Semmi sem sérült. Nagyon jó minöségben dolgoztak.

Üdv! Attila vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: kamionmentés , bérautó szolgáltalás, traktorszállítás. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) külföldi fuvar esetén az út költsége - 210 ft/km

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom őket! Pontosan érkeztek. Profin, szakszerűen, a nevükhöz méltóan villámgyorsan rámoltak.

Üdv! Az én nevem Tamás és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Szolgáltatásaink: zöldhulladék, zsák, telektisztítás Áruházból házhoz ( stb.) Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is.

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Az előre megbeszéltek szerint ment a szállítással.

Szia, György vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Fuvarozás 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés - 4500 ft/h autógumi (2db) - 4000 ft

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Elégedett voltam. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító küldemény előkészítése nemzetközi szállításra közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra átlagára 2200 - 4100 Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Salgótarjánban?

Jelenleg 12 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLDEMÉNY ELŐKÉSZÍTÉSE NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót megbíznod akkor, ha erre van szükséged: küldemény előkészítése nemzetközi szállításra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor teherszállítót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas