Murva szállítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 teherszállító közül! Korrekt murva szállítás árak: 1800-3300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 teherszállító most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a murva szállítás Salgótarjánban?

1800 - 3300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdv! Attila vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: kamionmentés , bérautó szolgáltalás, traktorszállítás. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) külföldi fuvar esetén az út költsége - 210 ft/km

 • Murva szállítás

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom őket! Pontosan érkeztek. Profin, szakszerűen, a nevükhöz méltóan villámgyorsan rámoltak.

Üdv! Az én nevem Tamás és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Szolgáltatásaink: zöldhulladék, zsák, telektisztítás Áruházból házhoz ( stb.) Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is.

 • Murva szállítás

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Az előre megbeszéltek szerint ment a szállítással.

Szia, György vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Fuvarozás 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés - 4500 ft/h autógumi (2db) - 4000 ft

 • Murva szállítás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Elégedett voltam. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.

Üdvözöllek! Ferenc vagyok, fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (konténeres szállítás, sittes konténer bérlés, fémhulladék elszállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: számlák kezelése, lomtalanítás, költöztetés vasárnap. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Teherautóm: furgon Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: autószállítás -140 ft/km-től éjszakai kiszállási díj – 7000 ft. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Murva szállítás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Rendben volt minden

A nevem Zsolt. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Nagy tapasztalatom van szállítással. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Teherautóm: furgon autószállítás – 150 ft/km-től szállítás – 280huf/kilométerről egyedi ajánlat alapján Keressen bizalommal!

 • Murva szállítás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom őket! Pontosan érkeztek, nevükhöz hűen villámgyorsan és szakszerűen végezték a munkát.

Bettina K
2 éve

Üdv! János vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: macskaszállítás, kutya szállítás, takarmányszállítás. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: lomtalanítás 12000 ft/kiállás sittszállítás 20000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 6 m3 - 58000 ft, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Murva szállítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Semmi sem sérült. Nagyon jó minöségben dolgoztak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító murva szállítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Murva szállítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a murva szállítás átlagos ára 1800 - 3300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Salgótarjánban?

Jelenleg 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MURVA SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával bízható meg bátran: murva szállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy profi teherszállító a murva szállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megfelelő teherszállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A murva szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas