Zöldhulladék elszállítás: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 szállító közül! Korrekt zöldhulladék elszállítás árak — 2500-4700 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 szállító most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Gusztav

Gusztav

A környeken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a zöldhulladék elszállítás Salgótarjánban?

2500 - 4700 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Sziasztok! A nevem József. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (belföldi áruterítés, bútortaxi, föld szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: autószállítás 180 huf/km autómentő bérlés 20 000 ft/nap 150 000 ft kaució Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Zöldhulladék elszállítás

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Másnak is ajánlom. Pontosan , becsületesen végezték a munkájukat.

Üdvözlöm! Antal vagyok, tapasztalt fuvarozó. Cégem székhelye itt van: Budapest. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít.

 • Zöldhulladék elszállítás

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom mindenkinek őket ! Áraik elfogadhatóak a munkájukat mindenképpen megéri. Ha költözni fogok őket hívom. Antal Édesanyám lakását kellett lomtalanítani amit a szakik gyorsan, szakszerűen, elvégeztek. Pontosan érkeztek , udvariasak, ézségesek voltak.

Üdvözöllek! László vagyok, fuvarozó. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Árak: autószállítás -150 ft/km-től autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től. Nincs kiállási díj. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Zöldhulladék elszállítás

  7800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Minden rendben volt, jó csapatnak bizonyultak.

Szia, Zoltán vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra pianinó szállítás – 24000.-ft-tól 120 ft/km (nincs óra díj) Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Zöldhulladék elszállítás

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan meg vagyok elégedve.

Balázs vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: speciális szállítási eszköz, tehertaxi, azonnali szállítás. Szolgáltatásaink: ingyenes csomagolóanyagok, magánszemélyeknek, kútgyűrű szállítás Áruházból házhoz ( stb.) Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra bútorszállítás - 5000 ft/alkalom raklapos áruszállítás, 100 kg/raklap-ig – 5000 ft/raklap. Várom a megbízást!

 • Zöldhulladék elszállítás

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben lezajlott. Nagyon meg voltam elégedve.

Üdv! János vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: macskaszállítás, kutya szállítás, takarmányszállítás. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: lomtalanítás 12000 ft/kiállás sittszállítás 20000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 6 m3 - 58000 ft, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Zöldhulladék elszállítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Semmi sem sérült. Nagyon jó minöségben dolgoztak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító zöldhulladék elszállítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zöldhulladék elszállítás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a zöldhulladék elszállítás átlagos ára 2500 - 4700 Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Salgótarjánban a zöldhulladék elszállítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szállítót Salgótarjánban?

Jelenleg 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk szállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható szállítót megbíznod amennyiben erre van szükséged: zöldhulladék elszállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szállító?

Egy jó szállító pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: szállító?

Ha egy megfelelő szállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A zöldhulladék elszállítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas