Zsákos sittszállítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 szállító közül! Korrekt zsákos sittszállítás árak: 2200-4200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 szállító most online

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Gusztav

Gusztav

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a zsákos sittszállítás Salgótarjánban?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb ablakszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Üdv! Miklós vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: teherszállítás Kecskeméten és országosan, tehertaxi, termőföld szállítás. A lakhelyem Budapest. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: lomtalanítás – 2500 ft/m3 sittszállítás 16000 ft-tól növényi zöldhulladék elszállítás díja – 3000 ft/köbméter. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Zsákos sittszállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors volt és pontos, csak ajánlani tudom

Szia, Csaba vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Keressen bizalommal!

 • Zsákos sittszállítás

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Abszolút rendben volt minden. Nagyon elégedett vagyok.

A nevem István. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . 3,5 tonnás autó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 110 ft/km (nincs óra díj) + rakodó 3000 ft/óra Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Zsákos sittszállítás

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Rendben volt minden.

Üdvözlet! András vagyok. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: azonnali kezdés, töltőföld szállítás, fakivágás. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Teherautóm: furgon De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra bútorszállítás – 5500 ft/alkalom 120 ft/km + rakodó 2000 ft/óra. Hivatásunk a költöztetés!

 • Zsákos sittszállítás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

5* Elégedett vagyok az elvégzett munkával.

Sándor vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti vagyok. Nagy tapasztalatom van szállítással. Áraink: teherautóval 2 személlyel - 12500 ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) 125 ft/km Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Zsákos sittszállítás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom másnak is. Minden rendben volt. Meg voltam elégedve.

Szia, Mihály vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, szelektív hulladékszállítás, lakásfelújításból maradt hulladék elszállítása, fakivágás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Hivatásunk a költöztetés!

 • Zsákos sittszállítás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon meg vagyok elégedve a munkával. Másoknak is ajánlom a szakembereket. Lomtalanításra kerestem szakembert. Időben érkeztek (még egy kicsit előbb is), gyorsak, precízek voltak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító zsákos sittszállítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zsákos sittszállítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a zsákos sittszállítás átlagos ára 2200 - 4200 Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szállítót Salgótarjánban?

Jelenleg 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZSÁKOS SITTSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szállító?

Egy szállító a következő munkával kereshető meg: zsákos sittszállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szállító?

Egy jó szállító pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: szállító?

Ha egy megfelelő szállító segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A zsákos sittszállítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas