Akril kád beépítése Szegeden gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Az új, minőségi akril kádjainkkal most végre megvalósíthatja álmai fürdőszobáját! Kérjen szakembert, hogy segítsen a beépítésben, és élvezze a luxus kényelmét otthonában. A szolgáltatásunk segítségével garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel. Az árak intervallumai 30 000 és 60 000 forint között mozognak, amelyek az anyagok minőségétől és az igénybe vett szolgáltatásoktól függnek. Ne habozzon, hívjon minket még ma és kérjen árajánlatot!

12 szakember, aki végzi az akril kád beépítését most online

László

László

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

16400 - 30800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik az akril kád beépítését Szegeden!

Csőtörés elhárítás hétvégén, ünnepnapokon is, korrekt áron, minőség garanciával. Vízrendszerek javítása csöpögéstől csőtörésig, szennyvíz csatornák feltárása csőkamerával.

  • Akril kád beépítése

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbeszéltek szerinti időpontban pontos érkezés, precíz, minőségi munkavégzés. Abszolút megbízható szakember. Legközelebb is őt választjuk, férjem maximálisan elégedett a munkájával. Egyéb: számunkra fontos volt a normál, ápolt megjelenés és a dohányzás mentessége. Ez az elvárásunk is teljesült. Köszönjük!

Bálint
2 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Csőtörtés...

  • Akril kád beépítése

    4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő, kontár. Ráadásul nagyon drága. Senkinek nem ajánlom.

Antal
2 éve

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

  • Akril kád beépítése

    4000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A legmegbízhatóbb szakember akivel találkoztam az elmúlt évek során. Sűrgős segítségre volt szükségem a fűtés szezon elején. Gyors volt, profi, abszolút túlteljesítette az elvárásaimat. Biztos vagyok benne hogy a jövőben őt fogom keresni ha szakemberre lesz szükségem.

Domonkos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most akril kád beépítő szakembert percek alatt! Kérj árajánlatot az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi az akril kád beépítését, akril kád beépítése közben Szegeden

Kérdések és válaszok