Beépített wc tartály javítás Szeged szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz az 86 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 6200-11600 Ft/db, az ár függ a feladat bonyolultságától. Találd meg a legjobb szakembert Szegeden a Qjob segítségével! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Ne aggódj, mi segítünk! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a környéken elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz - mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legjobb szakembert a beépített wc tartály javításához!

13 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

László

László

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Szegeden!

Profi víz- és fűtésszerelő, duguláselhárító csapatunk a hét minden napján várja hívását! Díjmentes kiszállás és állapotfelmérés! Precíz munkavégzés. Megfizethető ár. Garancia. Ingyenes felmérés. Megbízható csapat. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés.

  • Beépített wc tartály javítás

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül megbízható, gyors, rugalmas és segítőkész szakember. Hasznos tanácsokat is tud adni, amivel a pénztárcánkat is igyekszik megóvni. Roppant kedves és jófej, maximálisan csak ajánlani tudom!!! (Ha vízvezeték-szerelőt keresel, ne keres tovább, megvan!)

Bertalan
2 éve

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • Beépített wc tartály javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

Csőtörés elhárítás hétvégén, ünnepnapokon is, korrekt áron, minőség garanciával. Vízrendszerek javítása csöpögéstől csőtörésig, szennyvíz csatornák feltárása csőkamerával.

  • Beépített wc tartály javítás

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbeszéltek szerinti időpontban pontos érkezés, precíz, minőségi munkavégzés. Abszolút megbízható szakember. Legközelebb is őt választjuk, férjem maximálisan elégedett a munkájával. Egyéb: számunkra fontos volt a normál, ápolt megjelenés és a dohányzás mentessége. Ez az elvárásunk is teljesült. Köszönjük!

Bálint
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most tapasztalt szakembert, aki javítja beépített wc tartályodat - percek alatt! Kérj ajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettség nélkül. Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos beállítani a beépített wc tartály víznyomását?

A beépített wc tartály víznyomásának beállítása fontos, mert ez befolyásolja a vízfogyasztást és a wc hatékonyságát. Például, ha a víznyomás túl alacsony, akkor nem fog megfelelően öblíteni, ami további vízfogyasztást és problémákat okozhat. Ha pedig túl magas a víznyomás, akkor feleslegesen pazaroljuk a vizet, ami növeli a vízszámlát. Az AquaVario beépített wc tartály például lehetővé teszi a víznyomás beállítását 2 és 4 bar között, így optimális hatékonyságot és vízfogyasztást biztosítva.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: víztakarékos beépített wc tartály vagy hagyományos wc tartály?

A víztakarékos beépített wc tartály a jobb választás, mivel jelentős mennyiségű vizet takarít meg az éves vízszámlákon. A Geberit Duofix beépített wc tartály ára általában 30 000-50 000 forint között van, míg a hagyományos wc tartály ára 10 000-20 000 forint körül mozog. Azonban hosszú távon a víztakarékos megoldás megtérülése számottevő lehet.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet csökkenteni a vízfogyasztást a beépített wc tartályban?

A vízfogyasztás csökkentése érdekében javasoljuk a beépített wc tartályban a vízszint-szabályozó beállítását. Az általános ajánlás az, hogy a vízszint legyen kb. 2 cm-rel alacsonyabb a tartály szélénél. Ezenkívül ajánlott az alacsonyabb fogyasztású WC-k használata, mint például a Geberit DuoFresh vagy a Grohe Bau Ceramic. Árak változóak lehetnek, de általában a Geberit DuoFresh ára 100 000 forint körül van, míg a Grohe Bau Ceramic ára 50 000 forint körül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a beépített wc tartály töltőszelep beállítása?

A beépített WC tartály töltőszelep beállítása általában a tartályban található szerelvények között található. A legtöbb esetben a tartály fedelét le kell venni, majd a töltőszelepet lehet beállítani. A töltőszelepek ára általában 2000-5000 forint között mozognak. Ajánlott szakember segítségét kérni a beállítás során.

Olvas