Cirkó szerelés Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Ne szenvedj tovább a hidegben, bízd a cirkó szerelést a Qjob szakembereire! Válassz 77 kiváló fűtésszerelőnk közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várják a megkeresésedet! A Szegeden környékén elérhető legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked! Az árak 9400-17600 Ft/alkalom között mozognak, azonban az ár függ a feladat bonyolultságától és az elvégzendő munka mennyiségétől. Ne aggódj, a szakembereink mindig reális árajánlatot adnak! Hirdesd meg a feladatot, és mi garantáljuk, hogy a legjobb szakemberek küldik árajánlataikat, így biztos lehetsz a minőségi munkavégzésben. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a meleg otthon nyújtotta kényelmet!

12 cirkószerelő most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

9300 - 17400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb cirkószerelők Szegeden!

Minőségi konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések és kiegészítők. Lakossági és ipari szűrők. Víztisztítók. Szűrőbetétek. Márkák: 3M, Aqua-Pure, Likuan, CUNO, TasteMaster.

  • Cirkó szerelés

    3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt megbízható árban is rendben van

Kelemen
2 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás.

  • Cirkó szerelés

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízhatatlan. Felvette a rendelést, a megadott időpontra ugyan megérkezett, de türelmetlen és lusta volt kérésemre a tilos helyről (magánparkolóból) egy nyilvános helyre 25 méterrel arrébb állni az autójával. Így inkább szó nélkül elhajtott. Háááát, ezek szerint nincs válság és nem kellenek az ügyfelek.

Zsigmond
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Cirkó szerelés

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Régi ház elavult fűtésének újratervezése, kazánjának cseréje, radiátorok felszerelése problémamentesen, gyorsan zajlott. Fürdőszobák felújítása: egyéni igények meghallgatása, tanácsadás, szerelvények cseréje, fűtés megújítása, profi szinten kivitelezve. Megbízható, korrekt szakember!

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a cirkószerelő szolgáltatást, és élvezd az ingyenes, kötelezettségmentes ajánlatokat a helyi szakemberektől! Percek múlva már meg is érkeznek az ellenőrzött ajánlatok, így nem kell többé vesződni a kereséssel. Kattints most!

Egy cirkószerelő, cirkó szerelés közben Szegeden