Családi ház tetőcsere Szegeden gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 61 tetőfedő közül! Korrekt családi ház tetőcsere árak: 3800-7100 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 tetőfedő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a családi ház tetőcsere Szegeden?

3800 - 7100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Nem szúr, és bárhol használható. Ismerje meg a fújható szigetelést! Velünk nincs kockázat! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Ajánlott szakkivitelező.

 • Családi ház tetőcsere

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A zsindelyes :)

Csaba Dan
2 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon

 • Családi ház tetőcsere

  8800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Készséges, kedves, pontos kiszolgálás. Jó a cucc :-) Könnyű vele dolgozni, örök darab :-)

Beázások és viharkárok javítása. Több éves tapasztalattal, országosan, garanciával. Tetőfedő munkák és tetőjavítás. Cserepeslemez tetőfedés. Tetőjavítás azonnal.

 • Családi ház tetőcsere

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szeretem nagyon

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Minőségi Anyagok. Korrekt Árak. Ajánlott Szakik. Ingyenes Kiszállás.

 • Családi ház tetőcsere

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nem Ajánlom senkinek!

Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Ingyenes kiszállással, és Állapotfelméréssel. Cserepeslemez Tetőfedés palatetőre, Kérjen Ajánlatot Most, Ingyenes Kiszállással.

 • Családi ház tetőcsere

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagy a választék

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő családi ház tetőcsere közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház tetőcsere: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a családi ház tetőcsere átlagos ára 3500 - 6600 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szegeden?

Most 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod ha erre van szükséged: családi ház tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas