Csőtörés keresése Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csőtörés keresése? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szennyvízhálózat kiépítőket! Válogass 78 szakember közül, akik valós árajánlatokat adnak 13800-26000 Ft/alkalom áron. Bérelj fel a legjobbakat Szegeden és környékén! Azonnal kapj árajánlatokat, miután megosztod velünk a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Minden DÍJMENTESEN! Nincs idő veszíteni, hirdesd meg a feladatot most!

12 szakember, aki elvégzi a csőtörés keresését most online

József

József

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Géza

Géza

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

12100 - 22700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a csőtörés keresését Szegeden!

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás.

  • Csőtörés keresése

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízhatatlan. Felvette a rendelést, a megadott időpontra ugyan megérkezett, de türelmetlen és lusta volt kérésemre a tilos helyről (magánparkolóból) egy nyilvános helyre 25 méterrel arrébb állni az autójával. Így inkább szó nélkül elhajtott. Háááát, ezek szerint nincs válság és nem kellenek az ügyfelek.

Zsigmond
2 éve

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • Csőtörés keresése

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

99% egyezés a Wc Szerelő. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Csőtörés keresése

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Villanybojler beszerelést végeztek nálunk. Mindennel elégedettek voltunk, rövid határidővel, gyors és minőségi munka, udvarias kiszolgálás. Bátran ajánlom mindenkinek.

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendeljen szakembert még ma, hogy megtaláljuk a csőtörés okát! Egyetlen kattintással percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árai. Ez az ajánlat INGYEN, kötelezettségmentesen igényelhető! Kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a csőtörés keresését, csőtörés keresése közben Szegeden