Dömötör wc tartály javítása Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Dömötör WC tartály javítása? Válassz a 83 vízvezeték szerelő közül a Qjob-on! Korrekt árak 5500-10400 Ft/db között. Keress minket, és érezd a szakértelmünket a Szegeden környéki legjobb specialisták között! Az árak a munka összetettségétől függenek. Ne hagyd, hogy a WC tartályod további problémákat okozzon! Keress minket most, és élvezd az ingyenes árajánlatunkat!

12 szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást most online

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítási szolgáltatást Szegeden!

Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is.

  • Dömötör wc tartály javítása

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, pontos, segítőkész! Gyors, precíz munkavégzés! Nyugodt szívvel ajánlom!

Ödön
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Dömötör wc tartály javítása

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Régi ház elavult fűtésének újratervezése, kazánjának cseréje, radiátorok felszerelése problémamentesen, gyorsan zajlott. Fürdőszobák felújítása: egyéni igények meghallgatása, tanácsadás, szerelvények cseréje, fűtés megújítása, profi szinten kivitelezve. Megbízható, korrekt szakember!

Pál
2 éve

31 féle antibakteriális felületű akril kád 10 év garanciával, raktárról, azonnal elvihető. Vásároljon most, kiemelkedően jó áron, 10 év garanciával, állandó raktárkészletről! Kedvező árak. 25 éve az élvonalban. Gyors szállítás. Műszaki...

  • Dömötör wc tartály javítása

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlom mindenkinek.

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj WC tartály javító szakembert és recezz azonnal árajánlatokat! Helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt reagálnak INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást, dömötör wc tartály javítása közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: Dömötör wc tartály vízkőtelenítése otthon vagy szakemberrel történő vízkőtelenítővel?

A szakemberrel történő vízkőtelenítő a jobb választás a Dömötör wc tartály vízkőtelenítése helyett, mivel a szakemberrel történő tisztítás hatékonyabb és tartósabb eredményt nyújt. Az árak változóak, de általában a szakemberrel történő vízkőtelenítés ára magasabb, mint a Dömötör wc tartály vízkőtelenítése otthon.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: Dömötör wc tartály javítása vagy új wc tartály beszerzése?

Ha a Dömötör wc tartály javítása nem oldja meg a problémát, akkor az új wc tartály beszerzése a jobb választás lehet. Az árak változóak lehetnek, de általában a Dömötör wc tartály javítása 10 000-20 000 forintba kerül, míg egy új wc tartály beszerzése 20 000-40 000 forintba kerülhet. Azonban fontos figyelembe venni, hogy egy új wc tartály hosszú távon megtérülhet a megnövekedett hatékonyság és energiahatékonyság miatt.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik Dömötör wc tartály típus a legjobb minőségű?

A legjobb minőségű Dömötör wc tartály típus az AquaClean 1000, amelynek ára átlagosan 35 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy javíthatom meg a Dömötör wc tartály hangos működését otthon?

A Dömötör wc tartály hangos működésének javítása érdekében javasoljuk, hogy ellenőrizze a töltőszelepet és a leeresztőszelepet, valamint tisztítsa meg a tartályt. Ha szükséges, cserélje ki a szelepeket vagy a tömítéseket. Az alkatrészek ára általában 2000-5000 forint között van, de az árak változhatnak a boltok és a márkák szerint. Ha nem érzi magát biztosan a javításban, kérjen segítséget szakembertől.

Olvas