Geberit wc tartály bekötése Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Geberit wc tartály bekötése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 3800-7200 Ft/db, az ár függ a feladat nehézségétől. Fedezd fel a Qjob előnyeit és találd meg a legmegfelelőbb szakembert Szegeden! Kérj árajánlatot és összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, kérj segítséget tőlünk DÍJMENTESEN!

13 szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését most online

József

József

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a Geberit WC tartály bekötését Szegeden!

Mindenféle javítás, szerelés egy mester kezéből. Bízza a munkát szakemberre. Hívjon most!

  • Geberit wc tartály bekötése

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Sosem sikerült elérni és még vissza sem hívnak.

Mosógépek és mosogatógépek bekötése szifonba. Bojler cseréje, bekötése. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak. Utalási lehetőség.

  • Geberit wc tartály bekötése

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon egyeztetett ár már a helyszínen megnőtt, véleményem szerint úgy gondolta, hogy biztos kifizetem neki. Hát nem! Én is helyi vállalkozóként, az ilyen vállalkozásokat dobnám a szemét dombra, akik kihasználják a helyzet problémáját. Senkinek sem ajánlom! Gusztustalan hozzáállás! Válasz az általam adott eredeti véleményre adott válaszra: Sajnos, az Ön válasza nem fedi az igazságot, mert vagy összetéveszt valakivel, de hogy én nem mosogató dugulást jelentettem be az is biztos, hanem a teljes rendszer dugulását. Akkor vagy olyan figyelmetlen, hogy milyen szolgáltatást rendelnek meg Öntől, vagy az első vélemény a helytálló. Ettől függetlenül senkinek nem ajánlom, nem korrekt vállalkozó!

Ernő
2 éve

99% egyezés a Wc Szerelő. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Geberit wc tartály bekötése

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Villanybojler beszerelést végeztek nálunk. Mindennel elégedettek voltunk, rövid határidővel, gyors és minőségi munka, udvarias kiszolgálás. Bátran ajánlom mindenkinek.

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert geberit wc tartály bekötéséhez és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai! Az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségmentes - ne maradjon le! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését, geberit wc tartály bekötése közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy állítsam be a Geberit tartály öblítő gombját?

A Geberit tartály öblítő gombjának beállításához először távolítsa el a gomb burkolatát. Ezután állítsa be a vízszintet a tartályban a beállító csavar segítségével. A gomb nyomását is be lehet állítani a beállító csavar segítségével. Ha további segítségre van szüksége, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Geberit ügyfélszolgálattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a Geberit tartály víztakarékos beállító gombja?

A Geberit tartály víztakarékos beállító gombja a tartály tetején található, ahol a leeresztő gomb is van. Az árak változóak lehetnek a különböző forgalmazóknál és régiókban. Ajánlott a hivatalos Geberit forgalmazókhoz fordulni az árak és a termékinformációk megbízható forrásának biztosítása érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen víztakarékos funkciókat kínál a Geberit wc tartály?

A Geberit wc tartály víztakarékos funkciói között található a két mennyiségű öblítés, amely lehetővé teszi a kevesebb víz használatát az alapvető tisztításhoz, valamint a teljes öblítéshez. Emellett a tartályban található a Geberit Sigma50 és Sigma80 szifonok, amelyek további víztakarékosságot biztosítanak. A Geberit wc tartályok ára általában 30 000-50 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen funkciókkal rendelkezik.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik Geberit tartálymodell a legkisebb méretű?

A legkisebb méretű Geberit tartálymodell a Sigma 8cm-es tartály, amelynek ára általában 30 000-35 000 forint között mozog.

Olvas