Minőségi ház átalakítás tervezés Szegeden. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 79 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 2700-5100 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 építészmérnök most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Szegeden?

2700 - 5100 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakásfelújítás munkájára igényes, megbízható, referenciákkal rendelkező csapattal. Elavult, kopott vagy megunta otthonát? Mi felújítjuk. Jelentkezzen ingyenes felmérésre! Lakásfelújítás Budapest. Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Megbízható, precíz csapat.

 • Ház átalakítás tervezés

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható nagyon jó szervíz.profi gépekkel és szakértelemmel dolgoznak. Aki azt mondja hogy drága, ami nem igaz! Az csinálja meg otthon magának!

kazettás álmennyezeti tartószerkezetek, álmennyezeti profilok álmennyezeti sinek tervezése. ásványi szálas álmennyezeti tartószerkezetek forgalmazása, állandó akció. Gyors kiszolgálás. tanácsadás. Márkák: AMF, Norgips, Knauf, Blue Acoustic, Feinstratos.

 • Ház átalakítás tervezés

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors volt, lényegre törő, rugalmas, alkuképes, kommunikatív, gyakorlatias, közvetlen, vállalt határidőt tart. Kiváló kapcsolatokkal rendelkezik, mindenre tud megoldást.

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Ház átalakítás tervezés

  6100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szakemberek. ismerik A villanybojlereket, hibáikat, és szerelésüket. lelkiiseretesen és megfelelő odafigyeléssel teszik a dolgukat. Mindekinek merem őket ajánlani ! Pontosan érkeznek és jól , dolgoznak. Én a jövőben is számítok rájuk.

Lakberendezőként az alábbi szolgáltatásokkal állok kedves megrendelőim rendelkezésére: ~ Lakóterek, üzlethelyiségek funkcionális, esztétikai és látványtervezése ~ Alaprajz, falnézetek és látványtervek, lámpakiosztási, burkolat kiosztási terv, építési-bontási terv, komplett lakberendezési tervdokumentáció készítése ~ Tanácsadás bútorok, burkolatok, textilek, színek, kiegészítők, dekorációk, felületi struktúrák, választásához ~ Munkafolyamatok időbeni ütemezése ~ A kivitelezési folyamatok során együttműködés a szakági tervezőkkel, kivitelezőkkel ~ 3D látványtervezés

 • Ház átalakítás tervezés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Szimpatikus társaság. Rugalmasak. Egy defektes gumival beestem hozzájuk és szó nélkül megjavították, pedig nyakig voltak munkával.

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig. Ne menjen tönkre a párkapcsolatod, segítünk dönteni a nehéz kérdésekben! Eredetiség. Biztos stílusérzék. Elsőrangú design. Szolgáltatások: Online konzultáció, Belsőépítészeti tervezés.

 • Ház átalakítás tervezés

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

20 éven keresztül csak ide vittem az autóimat szervizbe. Mindig megbízható, korrekt csapat dolgozott itt. Nem utolsó sorban korrekt áron. Sajnos most túl messze költöztünk, így már nem tudom igénybe venni a szolgáltatásaik. De csak ajánlani tudom bárkinek őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a ház átalakítás tervezés átlagos ára 2700 - 5100 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Szegeden?

Ebben a pillanatban 48 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával bízható meg bátran: ház átalakítás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a ház átalakítás tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas