Jysk bútorok összeszerelés Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj jysk bútorösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a szabad ajánlatokból! Professzionális bútorösszeszerelő Szeged városában! 68 szakember áll rendelkezésedre, hogy gyorsan és hatékonyan összeszereljük a Jysk bútorait! Ha először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdj hozzá, add meg nekünk a feladatot és a közelben élő szakembereink ajánlatokat küldenek, hogy mielőbb segíthessenek! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Minden díjmentesen! Kérj ajánlatot most és szerezd meg a legjobb ajánlatokat Szegeden és környékén! Свяжись с нами!

9 jysk bútorösszeszerelő most online

Mihaly

Mihaly

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Peter

Peter

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a jysk bútorok összeszerelés Szegeden?

2100 - 3900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb jysk bútorösszeszerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jysk bútorösszeszerelőt!

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyjából fél órát késtek, mert a gps-be 9 helyett 19es házszámot írt az úr" és emiatt a belvárosban kötöttek ki (?). A kiszállítás napjáig 4x hívtak fel, hogy újra és újra elmondjam a címeket(kerület, utca, házszám), de amikor késtek, én hívtam fel őket többször, mire sikerült elnavigálnom őket.

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Üzenet mindenkinek! 1 órás munkáért 20 000 forintot kértek. (nem 6000 forint.) Jobb lenne reálís árat kiírni! A szállítás szakszerű volt.

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek el a megbeszélt, leegyeztetett időpontra (05.15. reggel 8 óra), telefonon nem volt elérhető akkor reggel 8-9 óra között (tovább nem vártam ...), hiába hívogattam. Azóta sem hívtak vissza, nem kértek elnézést. Számomra megbízhatatlan szolgáltató.

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most!

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Használd ezt #magdibutor otthont alkotunk veled tervezünk.

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Jysk bútorok összeszerelés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vidékről költöztettek vidékre. Pontosan megjelentek a címen, nagyon precízen pakolták fel a bútorainkat és sérülés mentesen szállították ki azokat. Szerintem egy szuper csapat. Csak ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jysk bútorösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos jysk bútorok összeszerelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a jysk bútorok összeszerelés átlagos ára 1200 - 2300 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Szegeden?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szegeden?

Ebben a pillanatban 53 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: jysk bútorok összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas