Minőségi kémény építés téglából Szegeden. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 63 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 31100-58400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 kéményépítő most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Elek

Elek

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Szegeden?

31100 - 58400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák. Index anyagok.

 • Kémény építés téglából

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt hely. Merem ajánlani másoknak is.

Hundre
2 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Évtizedes tapasztalat. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Hívjon a legjobb Árért. Pest megyében. Tetőfedés, Tetőjavítás. Tetőfelújítás. Tetőcsere, Tetőszigetelés.

 • Kémény építés téglából

  8300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ár-érték arányban a legjobb

Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket.

 • Kémény építés téglából

  8100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, precíz munkát végez. Megbízható, minden a megbeszéltek szerint történt. Pontosan érkezett és gyorsan végzett. A munkálatok után szépen feltakarított, rendet hagyott maga után, ami a legtöbb szakembernek nem az erőssége. Ajánlom mindenkinek aki ablakcserét vagy beépítést tervez.

Ha profi munkát keres kedvező áron! Hétvégén is hívhat! Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most. Akciós Tetőcsere, Tetőfelújítás az egész ország területén Ingyenes Kiszállással. Minőségi munka. Ingyenes kiszállás. Akciós Árak. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Kémény építés téglából

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható csapat. A munka a megbeszélt időpontban elkészült. Minden lényeges dologról tájékoztatást kaptam a munkavégzés során. Mindenkinek ajánlom a vállalkozást.

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Bádogos munkák kivitelezése, tető bádogozás, ereszcsatorna szerelése, javítása. Tetőmágus. Korcolt tetőfedés. Tetőfedés zsindellyel. Tetőfedő szolgáltatások. Új tetők készítése. Cserepezés.

 • Kémény építés téglából

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló Tetőfedő cég.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a kémény építés téglából átlagos díja 31500 - 59100 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - hogyan választhatunk Szegeden?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kéményépítőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 45 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kéményépítő?

Egy kéményépítő ezzel a munkával bízható meg: kémény építés téglából vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy kéményépítő segítségét?

Egy profi kéményépítő a kémény építés téglából mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: kémény építés téglából?

A kémény építés téglából és összes részfeladata ide tartozhat. Egy kéményépítőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas